IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По време на пандемия: Кендъл Дженър с огромно парти за рождения ден

2 ноември 2020 14 40

Звездата е забранила използването на телефони

Снимка: БГНЕС

Кендъл Дженър може да е родена на 3 ноември, но празненствата за рождения ѝ ден започнаха още от края на октомври. Риалити звездата организира огромно парти, на което съчета честването на Хелоуин с ранния си рожден ден. Сред присъстващите не липсваха известни имена от елита на Америка, а телефоните са били забранени. 

Сред гостите са били Джъстин и Хейли Бийбър, София Ричи, Уини Харлоу, Джейдън Смит, The Weeknd, Девин Букър, Кайли Дженър, Ким Кардашян, Скот Дисик и Кортни Кардашян. Партито се е състояло в луксозен хотел в Западен Холивуд с поне 50 души. „Всички танцуваха и пиеха на отворената тераса. Беше огромно танцувално парти“, казва източник. Той добавя, че Кендъл е била звездата на вечерта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Според източника, моделката е поздравявала всички и им е пожелавала да си изкарат чудесно. „Всичките ѝ приятели я снимаха, танцуваха с нея. Тя се почувства специална“. Кендъл обаче не е била единствената, която си е изкарала добре на партито. Сестра ѝ – Кайли, също се е забавлявала истински и по никакъв начин не се е притеснявала да покаже танцувалните си умения. 

Празненството е било достъпно само с покани, а според някои, телефоните са били забранени след определен час. Преди да влезе всеки гост е трябвало да си направи бърз тест за коронавирус и е трябвало да изчака негативния си резултат. 

Кендъл се беше облякла като Памела Андерсън от филма „Бодлива Тел“ и носеше знаменце с надпис „Гласувай“. Риалити звездата публикува секси фотосесия, на която се вижда как се е качила на мотор, застанала е в стратегическа позиция или гледа предизвикателно към камерата. Сестра ѝ Кайли пък се появи като кобра, аThe Weeknd се облече като Смахнатия професор. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Много от феновете обаче никак не бяха доволни от празненството. Те използваха социалните мрежи, за да изразят своя гняв към звездите, които са се събрали, въпреки продължаващата пандемия. Единственият човек, който е носил маска на партито, е сервитьорът, който поднася тортата на Кендъл. 

Според някои от почитателите, Дженър не е позволила снимки от рождения ден да се публикуват в социалните мрежи, за да не се разбере за нарушаването на правилата. Други пък се пошегуваха, че съвсем скоро всички гости ще започнат да кашлят и ще обявят, че някак си мистериозно са се заразили с коронавирус. 

Това е втора грешка за клана Кардашян-Дженър. Само преди седмица Ким Кардашян отпразнува своя 40-ти рожден ден с близки и приятели в Таити. Според медиите, гостите са били около 25, но числото отново подразни феновете. Клои Кардашян обаче защити сестра си и заяви, че 40 години си заслужава да се отпразнуват. 

„Ние взехме всички предпазни мерки и сме благодарни, че всичко е наред“, казва Клои пред Елън. Според препоръките на щата Калифорния, всички незадължителни пътувания трябва да се избягват. Явно това не важи за частните партита на звездите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kendall jenner (@updatesonkendall) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари