IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На гости в имението на Кендъл Дженър

30 юли 2020 10 30

Супермоделът намира убежище в слънчевия Лос Анджелис

Снимка: БГНЕС

Дизайнерският екип на Кендъл Дженър, Кайтлин и Томи Клеманс, плюс неподражаемия Уолдо Фернандес, в началото не са знаели какво да очакват от 24-годишната си клиентка. „Вкусът ѝ беше изненадващ, по-бохемски и забавен от останалата част от семейството ѝ“, казва Томи. Според него, супермоделът не се изхвърля и залага на по-обикновени дизайни и мисли много по-зряло, отколкото останалите звезди на нейната възраст. 

Кендъл застава на корицата на списанието Architectural Digest, за да покани читателите в своя дом в Лос Анджелис. Преди да попадне в нейните ръце, имотът е принадлежал на Чарли Шийн. Дженър споделя, че е изключително горда от свършената работа и смята, че имението отразява напълно личността ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Тя добавя, че е искала да намери място, на което да избяга от лудницата на големия град и да се потопи в една спокойна атмосфера. Супермоделът прави няколко структурни промени в архитектурата, превръщайки две от петте спални в огромни гардеробни. 

Всекидневната обаче може би най-добре олицетворява любовта на младата звезда към топлите, органични текстури, земните тонове и изключително удобното обзавеждане. С уютна камина, поставена в единия край на стаята и два широки дивана с разнообразие от декоративни възглавници, това е перфектното място за събиране на семейство и приятели. 

„Не съм голям почитател на шумните партита. Обичам да паля камината, да пусна музика и да гледаме баскетболни мачове с приятели“, казва тя пред списанието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Готвенето също е съществена част от програмата на Дженър. 24-годишният модел споделя, че новата къща я е подтикнала да прекарва повече време в кухнята и се смята за доста добър готвач. Добавя, че е получила много ценни уроци от майка си и по-големите си сестри за това какви ястия да приготвя.

За да придаде още по-голям уют на дома си, Кендъл залага и на изкуството. Тук ще намерите произведения от Барбара Крюгер, Ричард Принс, Реймънд Петибон и Стърлигн Ръгби. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари