IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В дома на Алиша Кийс – рай за 20 млн. долара

16 юли 2020 18 00

Къщата носи името „Razor House“

Снимка: БГНЕС

Алиша Кийс съвсем наскоро се сдоби с къщата на мечтите си.

В последния епизод на предаването „Million Dollar Listing“ агентите на недвижими имоти Джош Алтман и Джош Флаг показаха на зрителите си имение в Калифорния, което носи името „Razor House“. Те обясниха на зрителите за всичките предимства на къщата, а нейният нов собственик се оказа изпълнителката Алиша Кийс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VandyPop ? ? ? ? ? (@vandypop) on

Първоначалната цена на имота е била 30 млн. долара, но звездата и съпругът ѝ се сдобиват с него само срещу „скромните“ 20,8 млн. Имението често е сравнявано с това на Тони Старк от „Отмъстителите“ и „Железния човек“. То осигурява гледка към резервата „Torrey Pines“, намиращ се в Сан Диего, Калифорния.

Къщата може да се похвали с редица уникални неща – тераса на покрива, върху която е поставена вана, две сауни, стъклен асансьор и библиотека. Това, което се откроява най-много са огромните прозорци, които стигат чак до тавана. От тях Кийс ще има възможност да се наслаждава на изглед към Тихия океан. 

„Смятам, че тази къща е едно от чудесата на архитектурата“, казва Джош Флаг по време на показването. Домът притежава шест бани, две кухни, кинозала, огромен басейн, стъклена маса за билярд и подземен гараж.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WSJ Real Estate (@wsjrealestate) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари