IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колумбийски рай: Домът на Малума

11 май 2020 12 30

Звездата показа имението си

Снимка: БГНЕС

Хуан Луис Лондоньо Ариас, известен като Малума, е роден през 1994 година в Колумбия. Добива популярност през 2010 година, след като първият му сингъл – „Farandulera“, става радиохит в родината му. Четири години по-късно се появява и песента „Ole BraziL“, която е записана за Световното първенство по футбол през 2014 година.

Въпреки че е един от най-желаните изпълнители, Малума в момента е сам, тъй като се раздели с приятелката си Наталия Барулич през 2019-а. Изпълнителят ревниво пази личния си живот, но сега зарадва феновете си с разходка из имението си в родната Колумбия. 26-годишната звезда покани на гости архитектурното списание „Architectural Digest“, пред което обясни, че иска да покаже дома си, за да зарадва почитателите по време на пандемията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma) on

Имотът се намира в Меделин и е мястото, в което Малума се чувства най-добре. Той признава, че доста се забавлява там по време на карантината. „Тук съм от доста време, затова елате с мен и усетете спокойствието“, казва звездата. Допълва, че живее в имението от три години и оттогава успява да се наслади на природата в родината си.

Разполага с огромни прозорци, които достигат до тавана, както и огромен балкон, който предлага чудесна гледка. „Правя си кафе, излизам и гледам колко е красиво“, споделя Малума и показва зеленината и дърветата, които се откриват пред него. Освен че може да се насладите на пейзажа, в имението ще видите и асансьор, професионална кухня, фитнес, басейн и домашно кино. 

Изпълнителят е декорирал дома си и с много растения, картини и огромни чаши за кафе. Признава, че обича ежедневието му да е простичко и се наслаждава на малките неща, които прави у дома. „Рутината ми е много лесна. Не обичам сложните работи. Качвам се в асансьора си, слизам долу, поздравявам всички в хола, (в момента е празно) идвам в кухнята, говоря с готвача, защото винаги съм гладен, но обичам сам да си правя кафето“.

Изпълнителят толкова много обича кафе, че си е направил колекция от чаши. Някои от тях дори са персонализирани със снимки на семейството и кучетата му. „Имам една със сестра ми и първото куче, което имах. Имам една с първата буква от името си. Имам една със снимка на майка ми и една със снимка на баща ми“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma) on

Освен красивия имот, който Малума показва, феновете могат да видят и кучетата му Бони и Клайд, които се появяват във видеото за „Architectural Digest“. Вижте имението на колумбийската звезда по-долу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари