IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Малума заедно на сцената и на екрана

11 октомври 2019 14 40

Двамата ще снимат филма Marry Me

Снимка: Getty

Колумбийската звезда Малума може да се похвали, че работи с едно от най-големите имена в музикалната индустрия. Изпълнителят ще участва заедно с Дженифър Лопес в нов филм, който ще носи заглавието „Marry Me“.

Историята ще разказва за героинята на Лопес, която отказва да се омъжи за своя годеник минути преди сватбата заради изневяра. Малума влиза в ролята на неверния бъдещ съпруг, а в лентата ще участват още и актьорът Оуен Уилсън, който се оказва случаен човек, за когото Лопес решава да се омъжи. Това е първа екранна роля за колумбийския изпълнител и той е повече от развълнуван за новото си приключение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от MALUMA (@maluma) на

Малума сподели снимка от снимачната площадка, на която са двамата с Лопес и очевидно се забавляват. Певицата също не пропусна да се похвали със своя нов колега и също публикува няколко фотоса от първия снимачен ден. „Много е забавно, когато различни артисти се събират, за да помогнат в създаването на нещо специално и истинско“, пише Лопес в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Това обаче не е единственият подарък за феновете. В последния концерт на Малума в Медисън Скуеър Гардън, освен колумбийската звезда, на сцената се качи и самата Лопес. За радост на публиката, певицата се появи със златна рокля и заедно с Малума изпълниха песента „No me Ames“. 

Изненадата за феновете беше пълна, когато Малума се обърнал към тях и ги попитал дали нямат нищо против да играят във филм. Оказва се, че изпълнението му с Лопес също е част от лентата „Marry Me“, а феновете нямаха нищо против да служат като статисти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Засега няма официална дата за излизането на филма, но със сигурност ще чакаме с нетърпение всяка новина около него. 

Колумбийско шоу на Малума в „Арена Армеец“ 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари