IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В имението на Клои Кардашян – лукс за 19 млн. долара

27 май 2020 12 30

Истински звезден имот

Снимка: Getty

Изглежда, че Клои Кардашян е готова да се сбогува с един от домовете си. Риалити звездата е решила да продаде имението си в град Калабасас, където живее и голяма част от семейството ѝ. Новината идва от имотния агент на клана Кардашян, който сподели, че вече има нов имот, който ще покаже на пазара. Той не разкри името на клиента си, но феновете веднага се досетиха кой е той.

Агентът Томър Фридман каза в предаването „Red Talk“, че имението, което продава, се намира в квартал „The Oaks“и струва близо 19 млн. долара. „Тук има истинска холивудска история“, казва той. Фридман споделя, че имотът първоначално е бил построен за бившата съпруга на известен актьор, след което е продаден на млада музикална звезда, чиято слава все още е голяма. След като тя се изнася, агентът продава имението на „най-любимия ми клиент, чието име не мога да споделя“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The SOCIETY Group ® (@thesocietygroup_) on

Къщата е толкова красива, че успява да застане на корицата на списание „Architectural Digest“, а собственикът ѝ се снима заедно със сестра си. Именно това беше ключът към разкриването на мистерията и феновете бяха убедени, че става въпрос за имението на Клои Кардашян. Тя, заедно със сестра си Кортни, бяха на корицата на списанието и показаха какви са разликите в къщите им, които се намират на една и съща улица. 

В интервю за списанието, Клои споделя, че купува дома от Джъстин Бийбър през 2014 година, а той пък го взима от бившата съпруга на Еди Мърфи. Никол Мърфи получава имота след развода с комика. Фридман разкри, че къщата е обзаведена от дизайнера Мартин Лорънс, който също е голям приятел с клана Кардашян-Дженър. Тази подробност е потвърдена и от историята в „Architectural Digest“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ДИЗАЙН ИНТЕРЬЕРА | ДЕКОР (@_shallash_) on

Снимките, които се показват в предаването „Red Talk“ съвпадат с тези в списанието, а феновете на Кардашян веднага познаха двора и външната част на къщата, които няколко пъти са се показвали в поредицата „Keeping Up With the Kardashians“. Според Фридман, бъдещият собственик ще може да се наслади на уединението и красивата гледка. Защитата е осигурена от охрана, която се грижи за целия квартал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари