IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян: Отслабнах с 27 кг след раждането

15 май 2020 08 50

„Предпочитам да се трудя повече във фитнеса, вместо да гладувам“, казва риалити звездата

Снимка: Getty

Клои Кардашян разкрива как е отслабнала след раждането. По време на онлайн интервю за подкаста Poosh на сестра си Кортни, риалити звездата признава, че е успяла да свали близо 27 кг след като роди дъщеря си Тру през 2018 година. Тя отдава загубата на килограми на многото часове прекарани във фитнеса и правилното, но не ограничително хранене.

„Ако искаш да свалиш определено количество килограми, диетата и упражненията вървят ръка за ръка“, казва Клои. Тя добавя, че постепенно се приближава до желаното си тегло. В момента звездата тежи около 68 кг, но иска да смъкне това число до 63. По време на социалната изолация обаче това се превръща в трудна задача.

Кардашян признава, че в тази ситуация не следи много-много какво яде, но не се и отпуска. „Имаме добри диети, но аз много обичам кесадия“, казва звездата и добавя, че не иска да живее нещастен живот, който се диктува от ограничения и лишения от любимите ѝ храни. „Никога не знаеш дали ще има утре. Предпочитам да се трудя повече във фитнеса, но да не се отказвам от любимите си ястия“.

Клои увери сестра си и феновете си, че много добре знае какво трябва да направи, ако отново напълнее. Кортни се съгласява с всичко казано, но твърди, че залага на кето диетата и периодичното гладуване. Тя добавя, че много внимава за приетите калории и се е отказала от сладкото и подсладените напитки. 

„За мен храненето е начин на живот“, казва Кортни и добавя, че много обича здравословните храни като хубава салата или вкусен плод. Клои признава, че е важно да се намери добър баланс между диета и упражнения. Тя смята, че задържането на желаните килограми зависи от правилното хранене, а не от лишенията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Миналата година Клои разкри, че е тежала 92 кг, когато е родила Тру. Тогава тя заяви, че започва промяна в начина си на живот и постепенно ще се завърне към нормалното си тегло. „Правих всичко ден за ден. Ако можех да направя някоя тренировка, я правех. Но трябва да знаете, че няма да постигнете целта си само за един ден“. 

Кардашян добавя, че ѝ е трябвало поне година, за да се отърве от излишните килограми. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари