IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким, Кортни, Клоуи – 3 за късмет!

30 октомври 2019 17 40

Сестрите Кардашян отново са тук

Снимка: KKW Fragrance

Снимка: KKW Fragrance

Известно време никой от клана Кардашян не се беше появявал, нито бе взел участие в скандал. Изключваме от това число Кендъл, която през цялото време виждахме по модния подиум по време на Седмица на модата.

Сега трите сестри се завръщат и то заедно, за да ни промотират новите си парфюми. Линията е създадена от KKW Fragrance и носи името „Diamonds Collection“. Съдейки по демонстрацията на самочувствие на сестрите от клана, най-вероятно са решили да я кръстят на себе си, определяйки се на диаманти.

Трите аромата са представени от трите сестри – Ким Кардашян, Кортни Кардашян и Клоуи Кардашян, които позират с ретро прически, вдъхновени от 80-те години и, разбира се, облечени в трико.

Трите държат съответно по една огромна бутилка от новите аромати, които са в ценови диапазон между $40 и $110.

ККК

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

A.J. ( преди 3 години )
Не знам коя сте, но ми омръзна да пишете за тази Ким Кардашиян!Дъщеря ми рисува на едно приложение, постоянно излизат реклами на Койн Мастър със Кайл Дженър. Просто банално.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар