IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лукс в морето – на борда на 24-метровата яхта на Рафа Надал

27 юли 2020 10 30

Тенисистът участва в специална фотосесия, на която показва бижуто

Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал е известен със своите силни викове и прецизни удари на тенис корта, както и с дългата си процедура преди да започне игра. Той също така е любител на скъпите придобивки, играейки с часовник за 725 хиляди долара. 

Извън игрището той продължава да се заглежда по скъпите играчки и съвсем наскоро се сдоби с 24-метрова яхта за 6,2 млн. долара. Звездата реши да зарадва себе си за рождения си ден и си подари возилото, което му беше доставено точно за специалния повод. Името на яхтата е „Великото бяло“ и разполага с изключително много екстри.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUNREEF YACHTS OFFICIAL (@sunreefyachts) on

Самият тенисист е участвал в създаването на интериора и е искал всичко да бъде готово до юли, за да може със семейството му да отпътуват за Балеарските острови. В началото на месеца лодката беше доставена на Надал, за да може пътешествието да започне. Сега той участва в специална фотосесия, на която показва с какво разполага най-новата му придобивка.

Снимките се състояха край бреговете на град Манакор, който се намира на остров Майорка. Яхтата идва чак от Гданск, където е била изработена и е специално направена за дълги пътешествия. Дължината ѝ е около 24 метра. Тя е с 1 метър по-дълга от предишното возило на Надал – „Бетовен“, което той пусна на пазара за 2,6 млн. евро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUNREEF YACHTS OFFICIAL (@sunreefyachts) on

Возилото разполага с два двигателя с мощност от по 1200 конски сили и може да достигне максимална скорост от 44 км/ч. Площта, на която семейството на Надал ще може да се шири, е 372 кв. метра, което превръща „Великото бяло“ в един от най-големите плавателни съдове за своя клас. 

Интериорният дизайн е в три основни цвята, любими на тенисиста – кремаво, кафяво и бежово. На яхтата има огромна основна палуба, голяма тераса, четири каюти за гости и президентски апартамент, който разполага със собствен балкон. Освен това има бар, зона за барбекю и, разбира се, място за релакс и получаване на тен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUNREEF YACHTS OFFICIAL (@sunreefyachts) on

Големият гараж може да побере няколко джета и лодки, а спа басейна и двата 77-инчови телевизора превръщат возилото в перфектното място за почивка. Надал може да направи истинско парти на яхтата, тъй като тя побира до 13 души. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUNREEF YACHTS OFFICIAL (@sunreefyachts) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари