IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рафа Надал вдигна сватба, телефоните – аут

21 октомври 2019 10 40

Тенисистът се врече на своята дългогодишна приятелка Мария-Франсиска Перейо

Facebook

Рафаел Надал вдигна приказна сватба на остров Майорка. Известният тенисист каза „ДА“ на своята дългогодишна приятелка Мария-Франсиска Перейо.

На тържеството, състояло се в известния замък „Ла Форталеза“, са присъствали над 300 гости, като подробностите около организацията се пазеха в тайна до последно.

Според източник, близък до новото семейство, Надал изрично забранил всички поканени да използват мобилните си телефони по време на щастливото събитие.

„Напомняме ви, че искаме да се насладите на сватбата ни при стриктна дискретност. Когато пристигнете, ще откриете шкафче, в което можете да оставите телефоните си. Благодарим много: Мария Франсиска и Рафаел“, пишело на поканата за сватбата.

Карлос Моя, Марк Лопес, Давид Ферер, Фелисиано Лопес, Жауме Мунар, както и Хуан Карлос, са сред известните личности, уважили Рафа и неговата любима. 

От фондацията на тенисиста публикуваха първите снимки от сватбата. На тях се вижда, че булката е с нежна бяла рокля с дълъг воал. Според местните медии, тя е дело на дизайнерката Роса Клара. Тя е изработила и роклята на майката на булката, както и сивия костюм на Надал. 

Рафаел и Мария са заедно от 14 години. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари