IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни рокли: Какво избра Кендъл Дженър?

28 юли 2020 10 50

Моделът заложи на актуална тенденция

БГНЕС

В края на юли много от нас все още работят от вкъщи и почти не могат да използват голяма част от гардероба си. Въпреки коронавируса, ние се нуждаем от почивка на море или да излезем с приятели вечер, за да се разнообразим. А за тези поводи ни трябва нещо удобно и нито много натрапчиво, нито съвсем незабележимо. 

Днес идея за това какво да облечем ни дава Кендъл Дженър, която определено се е отдала на релакс. Моделът сподели своя снимка в Instagram, на която се вижда, че пие вино край морето. 

Сестрата на Ким Кардашян е направила идеалния избор за рокля. Тя е зелена, права, изработена от фино плетиво и украсена с вълнообразни елементи. Моделът е актуален, защото е с много тънки презрамки, които са тотален хит за този сезон.

Дженър е сложила емотиконка на гъба към своята публикация, с което може би иска да се пошегува, че прилича на такава, но ние няма как да не отбележим, че роклята ѝ стои отлично. 

„Тази рокля“, „Страхотна рокля“, написаха нейни последователи. 

Кендъл носи огромна кафява капела с широка периферия на главата си, която отива на зеленикавата ѝ рокля, която може да бъде открита в интернет само за 98 долара. 

Бърз преглед в интернет показва, че шапката и малката мръснобяла чантичка, закачена на стола на риалити звездата, са много по-скъпи – с над 500 долара повече от лятната ѝ рокля, ставаща както за излизане с компания в някой клуб, така и за носене на плажа.  

Ето и още летни предложения за рокли, които може да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари