IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: Изрязаните бикини на Кендъл Дженър

6 юли 2020 15 00

Моделът ѝ е в кобалтово синьо

БГНЕС

Има ли нещо общо Кендъл Дженър с Девин Букър? Това се питат феновете през последните няколко седмици. Моделът обаче ги обърка, споделяйки как празнува 4 юли – Денят на независимостта на САЩ. Вместо с баскетболиста, тя бе забелязана с Фай Хадра. 

И докато почитателите на звездата разнищват любовния ѝ живот, модните експерти обърнаха внимание на банските ѝ, с които тя е избрала да събира тен на яхта край Юта. 

Моделът, носен от Кендъл, е сред най-актуалните бански за лято 2020. Той е в кобалтовосиньо, като горнището му е с триъгълни чашки с тънки двойни презрамки, докато долнището – изрязани бикини. 

Банските на Дженър са на предпочитания от нея бранд – Sommer Swim, чиито продукти се харесват още от Бела Хадид, Кая Гербер и София Ричи. 

Въпросните изрязани (V-образни) бикини ни връщат към стила на 90-те, а цветът ни вдъхновява за повече морски приключения. Те са подходящи за жени с по-стегната фигура, защото не могат да прикрият закръглените коремчета. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kendall Jenner Closet (@kendalljennercloset) на

Освен в синьо, Кендъл Дженър има и същите бански в зелено. Освен с тях и хубавата си фигура, тя привлича вниманието и с нещо друго – русата ѝ коса вече я няма. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари