IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: Изборът на Хейли Бийбър

26 юни 2020 12 30

Моделът си почива на яхта заедно с Бела Хадид

БГНЕС

Тя е млада, красива и ѝ омръзна да си стои вкъщи. Тя има хубаво тяло и жадува за слънчевите лъчи. Тя е Хейли – съпругата на Джъстин Бийбър, която реши да разпусне на яхта край Сардиния, но не с него, а със своята близка приятелка от детинство Бела Хадид. 

Кацвайки в Италия, двете красавици бяха забелязани да носят така удобните сайклин панталонки. Докато Бела е заложила на плетен топ с копчета отгоре, Хейли носи широк спортен суитшърт. Носейки саковете си, те бързо се отправиха към предварително наетата яхта, за да се позабавляват за уикенда. 

В социалните мрежи се появиха папарашки снимки, на които се вижда как двете приятелки се събличат и остават по бански. И като заговорихме за тях, не може да не отбележим, че съпругата на Джъстин Бийбър е заложила на модел, който е по една от тенденциите за лято 2020 – с животински принтове. 

Долната част на Хейли е силно изрязана и с прашка, докато горнището е тип спортно бюстие, прибиращо добре гърдите. 

Бела Хадид, която е с изрязан модел в две части в лилаво и виолетово, също обича бански с животински принтове, които ще се носят по плажовете през сезона. Други известни личности, които залагат на тях са Кая Гербер и Кайли Дженър. 

Леопард, зебра, тигър и крава. Това са животните, чиито украски са най-търсените сред банските. При някои петната са по-ситни, а при други – доста по-обемни. И докато за по-слабите дами бикините са предпочитан избор, за по-едрите има много цели бански, които могат да прикрият несъвършенствата. 

Ето няколко модела бански 2020 с животински принтове, които ще ви допаднат за вашата почивка на морето: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Prims (@prims_dtg) на

* * *

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Emily Redd (@ekredd) на

* * *

* * *

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари