IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански от кадифе – една от тенденциите за сезона

12 юни 2020 10 30

Мис България 2019 заложи на такива за почивката си

IStockphoto

По време на изолацията лятото ни се струваше толкова далече, но ето че то вече е факт. Със затопляне на времето трябва да се погрижим за летния си гардероб и наред с всички дрехи, обувки и аксесоари, да обърнем внимание на банските, които ще носим на плажа. За целта е  хубаво да се запознаем с най-новите тенденции. 

Независимо дали сме с перфектни извивки или не, винаги може да си вземем някой модел, който току-що са пуснали на пазара. Ето например банските от кадифе, които се предлагат в най-различни варианти. 

Завръщане на кадифето и плюша

Носенето на дрехи и бански от кадифе/плюш бе на мода през 90-те. След това момичетата от клана Кардашян върнаха тенденцията през 2017 г. През изминалите есен и зима тя отново се появи в гардероба на жените – в роклите и аксесоарите за коса. А сега по всичко личи, че ще продължи да бъде актуална и през лятото. 

Много жени смятат, че кадифето е много грубо като материал и ще дразни кожата, но се лъжат, Повечето модели бански са изработени от голям процент памук и ликра. В някои видове има и коприна. Друг е въпросът колко бързо ще съхнат след като се намокрят, но въпреки това с тях ще изглеждате страхотно на плажа. 

Наскоро Мис България 2019 показа, че е почитателка на банските от кадифе. Отивайки на първата си лятна почивка, Радинела Чушева сподели снимки, на които е с цикламен модел в две части. Тя позира срещу слънчевите лъчи, като държи с ръце долнището си, което е доста изрязано. 

Банските в две части от кадифе са сред най-търсените през този сезон. Бургундското червено, тъмнозелено, както и различните нюанси на розовото са цветовете, в които може да ги видим.  

Ето няколко модела плюшени бански, от които да изберете вашия: 

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари