IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020 – трикини за плажа

16 юни 2020 16 30

Съчетайте горнището и долнището с маската

IStockphoto

Коронавирусът промени завинаги модната индустрия. След като много модни къщи започнаха да излъчват ревютата си онлайн и се преквалифицираха в шиенето на предпазни костюми и защитни маски, дойде ред и на фотосесиите вкъщи. А дизайнерите станаха все по-изобретателни. Така в пандемията се роди тотален хит – трикините, които със сигурност ще заемат първо място за бански 2020 г. 

Няколко дни след обявяване на извънредното положение и призивите за социална изолация, много талантливи хора от цял свят седнаха до своите машини и ушиха по-нестандартни маски. Те грабваха със своите закачливи дизайни. Постепенно все повече хора, предимно жени, започваха да търсят такива, които да съчетават със своите дрехи. Появиха се и маркови маски на Gucci, Prada, Armani и други, струващи цяло състояние.

За да защити семейството си, италианката Тициана Скарамуцо прави определен брой маски в своето ателие. Като създател на марката „Elexa Beachwear“, тя изведнъж осъзнава, че наред с банските за това лято, ще е добре да ушие маски в същия стил. Така създава първите комплекти трикини.

Трикините на шега стават бански 2020

Тициана се притеснила за бизнеса си, след като видяла накъде отиват нещата с коронавируса, но не спряла работа. Подготвяйки банските за лято 2020, тя решила да подари на дъщеря си комплект от три части – маска, горнище и долнище. Целта ѝ била малко да я разведри по време на изолацията. 

Получавайки подаръка, момичето се смутило, но при първите слънчеви лъчи, решило да го изпробва. Пускайки снимките си в социалните мрежи, то получава множество съобщения за трикините. Оказва се, че нейни приятелки искат същите и нямат търпение да научат откъде се е сдобила с тях. 

Няколко дни след качването на снимките, Тициана Скарамуцо вече приемала първите поръчки за трикини в различни разцветки. В момента нейната фирма е затрупана от такива и шие повече комплекти от 3 части, отколкото обикновени бански. 

Италианската дизайнерка отбелязва, че жените купуват повече от комплектите с флорални мотиви, които са по-пъстри и създават добро настроение на плажа. По думите ѝ, те не се притесняват, че ще имат разлика по лицето, а и докато събират тен, те най-вероятно няма да носят маската постоянно. 

Ето няколко от най-популярните трикини, някои от които със сигурност ще срещнете на плажа

***

***

***

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари