IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: Джей Ло като спасителка на плажа

24 юни 2020 12 30

Тя избра цял модел в бяло

БГНЕС

Тази година целите бански ще бъдат на мода по плажовете. Асиметрични, с ципове, дупки, къдрици или паднали рамене, те ще се срещат в най-различни цветове. По-характерно за част от моделите ще бъде силно изрязаната долна част. 

И като говорим за тенденции, не може да не споменем Дженифър Лопес, която често диктува какво ще носят жените през различните сезони. С над милион последователи в Instagram, певицата споделя своите дрехи, обувки и аксесоари, които след това буквално се разграбват от магазините. 

Като спасителка на плажа, но в бяло 

Няколко дни след старта на астрономическото лято, съпругата на Алекс Родригес качи своя снимка, с която показа един от актуалните модели бански за сезона – на марката Guess. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

„Първият уикенд на лятото“, написа Джей Ло към кадъра, на който прилича на спасителка на плажа, но вместо в червено, банският ѝ е в бяло. Той не е с много изрязано деколте и прибира добре бюста, като същевременно придава секси излъчване. Централно място в него заема триъгълна щампа в червено с надписи. 

Позирайки в слънчева Калифорния, певицата мотивира своите почитателки да си купят подобен бански и да не се притесняват от фигурите си. И наистина успява, защото малко след това моделът бе изчерпан в един от популярните сайтове за онлайн пазаруване. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари