IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: Изборът на Диляна Попова

30 юни 2020 15 00

Тя заложи на стила на 90-те

Pixabay

„Отново в 90-те“. Така може да определим една от тенденциите, която ще властва в модата през този сезон. Всичко онова, което някои от нас носеха като тийнейджъри – дънковите гащеризони, обувките на платформа, роклите с цветни мотиви, късите панталонки и горнища, отново ще се търсят. 

По-спортните модели, някои от които ще ни припомнят за диско културата, ще виждаме не само в уличния стил в горещите дни, а и на плажа. Колкото по-удобни и изчистени са банските, толкова по-добре. От друга страна по-пъстрите варианти ще са най-търсени. 

„Back to 90’s...? в Приморско имам доста спомени от дете..:)“. Това написа Диляна Попова и сподели своя снимка по бански. Моделът позира по изрязано зелено бюстие и долнище в искрящо жълто. 

„Банският е страшен, моделът също“, написа почитателка на Попова под снимката. 

Изборът на Диляна за бански допадна на много жени, които обичат банските от бързосъхнещи материи и предпочитат удобството им на първо място. 

Диляна Попова бе една от първите родни звезди, които откриха летния сезон на родното Черноморие. 

„Слънце, море, плаж... какво повече му трябва на човек? Може би и добра компания, с която да се наслади на времето, прекарано на морето. Лято е.. и нищо повече не искам, освен нашето море и моите приятели“,  написа красавицата в социалната мрежа, качвайки снимка със своя колега и приятел Калин Врачански. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари