IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В очакване на бебето: Джиджи Хадид показа новия си апартамент

28 юли 2020 12 30

Имотът струва 5,8 млн. долара и се намира в Ню Йорк

Снимка: БГНЕС

Доста често звездите ни канят в домовете си чрез виртуални разходки, особено когато се опитват да продадат имота. Сега обаче Джиджи Хадид не иска пари от нас, а просто да покаже реновирания си апартамент в Ню Йорк, който струва 5,8 млн. долара. 

Звездата, която очаква първото си дете, публикува снимки в социалните мрежи, с което зарадва феновете си и ги накара да помечтаят за подобно местенце. Ремонтът е отнел на Хадид цяла година, а самата тя е участвала дейно в процеса на декорация и интериор. 

Според „New York Post“, супермоделът всъщност притежава два апартамента в сградата, където живее и смята съвсем скоро да ги обедини в един. Първото помещение струва 3,97 млн. и е закупено през 2015 година. Разполага с две стаи, голяма баня и професионална кухня. Вторият апартамент вече е малко по-скъп. Той се оценява на 5,8 млн. и е тристаен, с по-голяма баня, огромна тераса с барбекю и външен хладилник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Именно него Хадид е показала в социалните мрежи, след като е направила основен ремонт. „Прекарах цяла година в декориране на мечтания ми проект. Разбира се, всичко приключи преди началото на карантината. Нямам търпение за времето, което ще прекарам тук“, написа звездата. Тя благодари на майка си и на всички хора, които са ѝ помогнали с идеи за новото място.

Апартаментът веднага привлече вниманието на потребителите. Някои от тях критикуваха Джиджи за избора ѝ на дизайн, а други ѝ се възхищаваха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари