IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид показа бременното си коремче

16 юли 2020 10 30

Моделът споделя, че иска да запази личното си пространство през този период

Снимка: БГНЕС

„Това е моят корем“, каза Джиджи Хадид, показвайки бременното си коремче за първи път. Моделът разкопча пижамата си и се обърна в профил, за да разкрие пред феновете си, че не се опитва да скрие бременността си. Преди няколко седмици различни таблоиди се опитаха да обвинят Хадид, че тя използва широки дрехи или оптични илюзии, за да прикрие корема си.

Джиджи увери всички, че все още е бременна, но просто от различни страни се вижда по различен начин. Тя добави, че не говори много за този период от живота си, защото смята, че има много по-важни теми. „Много хора загубиха живота си заради коронавируса, а в момента сме и във времето на движението Black Lives Matter, така че смятам, че социалните мрежи трябва да бъдат използвани за тези неща“.

Феновете обаче могат да бъдат спокойни, защото Хадид заяви, че в бъдеще ще споделя повече подробности около бременността си. Сега тя просто иска да се отдаде на момента и да изпита всичко, което е свързано с очакването на първото ѝ дете. „Не искам да се събуждам всяка сутрин и да се притеснявам за вида си“. Джиджи благодари на почитателите си, които постоянно изпращат позитивни мисли към цялото ѝ семейство.

Наскоро Йоланда Хадид – майката на Джиджи, сподели, че дъщеря ѝ трябва да роди през септември. Засега все още не е ясен полът на бебето, но феновете смятат, че то ще бъде момиче. Хадид заяви пред Джими Фалън, че се наслаждава на времето със семейството си по време на карантината и въобще не ѝ пречи наложената изолация. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари