IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид с първи снимки по време на бременността

9 юни 2020 14 30

Моделът и Зейн Малик участваха в благотворителна фотосесия на „Vogue“

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид и Зейн Малик преминаха през няколко раздели и събирания, преди да дадат последен шанс на връзката си. Този път нещата явно са потръгнали, защото супермоделът и изпълнителят чакат първото си дете заедно. Слухове за бременност заляха интернет след 25-ия рожден ден на Хадид и само няколко дни по-късно бяха потвърдени от самата нея.

Въпреки че отношенията им са в прекрасен период, Джиджи и Зейн предпочитат да държат връзката си далеч от социалните мрежи и обективите на папараците. В момента двамата се намират във ферма извън града, където прекарват социалната изолация. Феновете бяха зарадвани само с три снимки от рождения ден на Хадид, която казва, че не обича да създава новини относно личния си живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Именно затова не говори много за любовта и за партньора си, както и не показва как минава всеки час от ежедневието им. Но заради благотворителност двойката е съгласна да покаже част от домашния си уют по време на пандемия. Хадид е направила снимка на нея и Малик за британското издание на „Vogue“, за да събере средства за организациите „NAACP“ и „NHS Charities Together“. Двете инициативи подкрепят британската здравна система по време на пандемията от коронавирус. 

На снимката Малик носи чанта на Dior, която ще бъде пусната на търг. От британския „Vogue“ обясняват в Instagram, че някои от любимите им модели взимат участие в специален проект, който набира средства за британската здравна система. „Облечени в невероятни тоалети от собствения им гардероб, те споделят селфи от изолацията и даряват неща за онлайн търга“, пишат от списанието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

По време на чат в Instagram с гримьорката Ерин Парсънс, Хадид споделя, че Малик винаги знае как да ѝ направи комплимент, когато изглежда добре. „Той казва „Леле, изглеждаш невероятно“. Супермоделът обаче не разкрива никакви подробности около бременността си и все още не се знае нито полът на бебето, нито кога ще се появи то.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари