IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид: Провалите учат най-добре

24 април 2020 14 50

Звездата застава на корицата на „Harper's BAZAAR“

Снимка: БГНЕС

Ако имахте възможност да зададете на Джиджи Хадид само един въпрос, какъв щеше да бъде той? Щеше ли да бъде свързан с кариерата? С любовта? Със славата? С фигурата ѝ? Или просто щяхте да я попитате как се справя с непрекъснатите задължения на модел?

Е, ние може и да нямаме такава възможност, но звездният свят, представен от Тейлър Суифт, Блейк Лайвли, Кендъл Дженър, Серина Уилямс и други личности успяха да поставят Хадид на горещия стол и да ѝ зададат различни въпроси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Моделката застава на корицата на „Harper's Bazaar“, а интервюто за априлския брой на списанието е много по-различно от традиционното. Серина Уилямс е първата звезда, която задава въпрос на Хадид и той е свързан с израстването под светлината на прожекторите.

Джиджи признава, че никак не ѝ е било лесно да бъде в центъра на вниманието, но се опитва да запази истинската си същност и да не се поддава на провокациите от страна на папараци и медии. Споделя, че вярва в силата на зодиите и смята, че те определят какъв е характерът на човек и това как той реагира в различни ситуации.

„Аз съм Телец и вярвам, че винаги има смисъл в това, през което преминавам. Знам, че накрая всичко ще се нареди и затова продължавам да се боря и да се усъвършенствам“, казва тя.

Тейлър Суифт е една от най-близките приятелки на Джиджи Хадид. Двете дори са в т.нар. „Swift Squad“, в който членуват още Селена Гомес, Блейк Лайвли, Кендъл Дженър и Камила Кабейо. Момичетата често се събират за филмови вечери и прекарват голяма част от свободното си време заедно.

30-годишната изпълнителка сподели пред „Harper's Bazaar“, че е впечатлена от способността на Хадид винаги да овладява ситуацията, независимо колко сериозна е тя. Хадид отговаря, че се чувства най-свободна, когато изразява себе си чрез различни форми – писане, актьорство или диалог.

„Честността винаги води до нещо добро... никога не можеш да сбъркаш, ако кажеш на някого как се чувстваш наистина“, казва моделката.

През последните няколко седмици Хадид се премести да живее в семейната ферма, която се намира далеч от забързания живот в града. По нейни думи, там тя се чувства щастлива и е намерила начин как да запълва времето си с малките неща като рисуване, градинарство, йога, готвене и грижа за животните.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Кендъл Дженър я пита какво е научила от социалната си изолация, а Джиджи ѝ отговаря, че е разбрала колко незначителни са някои неща, на които всеки от нас обръща огромно внимание. „Не се притеснявах за визията си, за това, че ще изляза без грим и не мислех кой ще ме види в този вид“.

Добавя, че свободата, която е почувствала във фермата наистина ѝ се отразила като лекарство и я е накарала да се върне към детството си. Докато е в социална изолация, Хадид се научава и как да си направи собствени столове.

За процеса я пита Блейк Лайвли, която заедно със съпруга си Райън Рейнолдс са чести гости на звездата. „Когато бях във фермата исках да пробвам нещо ново и да видя дали ще се справя“, отговаря моделът.

Звездата споделя, че започнала първо с изграждането на дървена рамка, но първият опит бил неуспешен. Затова тя се насочила към по-малък вариант, който се получил. „Обичам да пробвам отново, когато нещо не се получи. Това ме занимава и прави нещата забавни. Понякога от провалите можем да научим толкова много“.

Хадид признава, че е скачала с парашут в Дубай. За нея скачането от самолета е много по-страшно от самото падане. Гледката обаче си заслужава и звездата споделя, че би го направила отново, но този път на друго място.

Иска да посети Исландия или Нова Зеландия, но ще го направи, когато пандемията от коронавирус премине. Може дори и там да пробва скачане с парашут, защото гледката, която ще види ще е съвсем различна от тази в Дубай.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари