IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид мисли за семейство. Намекна, че е готова да има дете от Зейн

20 февруари 2020 10 30

Звездата поясни, че няма да се занимава само с мода, а може и да готви по цял ден

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид иска да създаде семейство и да отглежда деца, след като престане да е модел. 24-годишната манекенка наскоро поднови романса си с бившата звезда на „One Direction“ Зейн Малик и намекна, че те са готови да имат деца в бъдеще.

„Мисля, че като остарея, един ден ще създам семейство и не знам дали винаги ще се занимавам с мода. Обичам творческата страна на модата, тя е толкова удовлетворяваща. Хората, с които работя, ме правят толкова щастлива и имам късмет, че съм с тях. Но кой знае? Може би в бъдеще ще готвя по цял ден“, каза тя, цитирана от БГНЕС.

Джиджи – която е собственик на ферма извън Ню Йорк добави: „Мисля, че странното и прекрасното в нея идва от това, че мястото е изолирано. Голяма част от времето си ще прекарвам със семейството и приятелите си във фермата, ще има много дни, в които ще съм там сама със себе си и ще седя в малката си къщичка в тишината… Мисля, че това също ми дава енергия и любов към това, което правя. Презарежда батериите ми“, сподели Джиджи Хадид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари