IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид: Никога не съм си правила пластична операция

21 май 2020 14 40

„Мисля, че хората прибързват с тези процедури“, казва моделът

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид е един от най-красивите модели и често е избирана за рекламни кампании на известни марки. Много от хората смятат, че тя е правила корекции по тялото си и често я критикуват, когато говори за естествената красота. Някак си свикнахме да съдим известните личности без да знаем истинската история и често бъркаме в преценката си.

Именно такъв е случаят и с Джиджи Хадид. По време на онлайн среща с гримьор от Maybelline тя говори открито за пластичните операции, грижата за кожата и как лицето ѝ се променя по време на бременността. Супермоделът очаква първото си дете от Зейн Малик. Бебето трябва да се появи през есента.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

„Хората мислят, че си слагам филъри и затова лицето ми изглежда кръгло. Винаги съм имала бузи и особено сега, когато съм бременна“, казва Хадид. Тя допълва, че не вижда голяма промяна в себе си, въпреки че вече е в шестия месец. Супермоделът отговори и на слуховете за пластични операции, които циркулират в социалните мрежи. Според някои потребители, Джиджи е използвала инжекции с ботокс, за да изглежда по-добре.

Звездата опроверга твърденията и заяви, че я е страх от подобни процедури. „Винаги си мисля, че нещо ще се обърка“. За Хадид гримът е инструмент, който използва за подобряване на естествените си черти. Тя отказва да си прави перманентни вежди или да използва операции за по-добра визия. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

„Мисля, че хората прибързват с неща, които остават по лицето им завинаги“, казва тя в Instagram. Джиджи допълва, че се е научила да обича себе си и да се приема такава, каквато е. Все пак, тя също има моменти, в които иска да изглежда по-добре и тогава залага на грима. Но никога не прекалява.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари