IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид потвърди: Бременна съм

4 май 2020 08 50

Супермоделът чака първото си дете

Снимка: Getty

Спекулациите около бременността на Джиджи Хадид могат да спрат. Супермоделът потвърди, че очаква първото си дете от приятеля си Зейн Малик. В последния ден от април, бъдещата майка се появи в онлайн шоуто на Джими Фалън, където сподели щастливата новина за първи път.

„Искахме да обявим нещата по свой начин, но все пак сме много развълнувани, щастливи и благодарни за всички добри пожелания и голямата подкрепа“, каза Хадид чрез онлайн връзка. Тя добави, че бременността по време на карантина наистина вдъхва лек позитивизъм в дома ѝ.

Джиджи сподели, че заради детето има огромен апетит и всеки ден яде различни неща. Но това, на което не може да устои е тортата от рождения ѝ ден. Супермоделът навърши 25 години преди няколко дни, а партито беше само за най-близките ѝ хора, сред които беше и бъдещият баща Зейн Малик. 

„Един приятел ми направи тортата. Не знам дали е от хормоните или от карантината, но плача на всеки пет минути в продължение на 1 час, когато се сетя за този жест“, допълва Хадид. Според някои фенове, рождения ден на звездата е послужил и като парти, на което е разкрит полът на бебето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Тъй като Джиджи държи балон с розова връв, много хора сметнаха, че тя очаква момиченце. На други снимки обаче се вижда, че Хадид държи и балон със синя връв, което наведе на мисълта, че може би става дума за близнаци. Засега няма официална информация за пола на детето. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари