IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид ще отглежда дъщеря си по примера на своята майка

12 май 2020 14 50

Моделът поздрави Йоланда в Деня на майката

БГНЕС

Бременната Джиджи Хадид призна, че иска да следва примера на своята майка. С това моделът направи признание към Йоланда в Деня на майката.

„Най-доброто, за което можех да мечтая“, написа Джиджи в Instagram, публикувайки вече позната снимка от семейния архив. – Поздравления за Деня на майката, тази, която се опитвам да имитирам във всичко. Обичам те безкрайно! Ти си истински супергерой!“

За това, че семейство Хадид ще има нов член, стана ясно в края на април. Самата Йоланда потвърди слуховете за бременността на дъщеря си, без да притеснява феновете си. Според източници, Джиджи и нейното гадже Зейн Малик ще имат дъщеря.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

В мрежата вече се шегуват, че бебето ще премахне от трона на обожанието всички малки наследници от семейство Кардашян-Дженър. Поне тя със сигурност няма да бъде лишена от внимание – особено ако родителите ѝ измислят по-оригинално име от бебето на Илон Мъск и Граймс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари