IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красива и без грим: Кендъл Дженър промотира продукти за уста

2 септември 2020 10 40

Супермоделът с нова снимка в Instagram

Снимка: БГНЕС

Тя е част от новата генерация супермодели, но Кендъл Дженър не се притеснява да се покаже и без грим пред своите последователи.

Като част от едно от най-известните семейства в света, 24-годишната звезда трябва винаги да изглежда перфектно и много хора си мислят, че тя дори спи гримирана. Но Кеднъл доказа, че всъщност е като всички нас и понякога забравя за суетата и показва истинската си красота. За разлика от другите дами от клана Кардашян-Дженър, Кендъл не използва никакви филтри за последната си снимка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

С нея звездата промотира новите си продукти за уста от марката "Moon", които не са тествани върху животни и са вегански. По-рано през годината на пазара бяха пуснати ментови бонбони, които съдържат кокосово и ментово масло, за да поддържат дъха свеж и усмивката красива. Идеята на марката е да осигури по-добър дъг на хората, които са постоянно на път и нямат време за сутрешен тоалет. 

За разлика от останалата част от семейството си, Кендъл се опитва да стои далече от светлината на прожекторите през последните седмици. Тя обаче беше засечена с Девин Букър, за когото се говори, че е новото й гадже. Двамата бяха хванати заедно множество пъти, включително и на няколко вечери. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Scoop (@entscoop) on

Засега обаче няма официално потвърждение дали Дженър и Букър са повече от приятели. Двойката обаче беше отново забелязана на вечеря само преди няколко дни. Кеднъл беше облечена в тясна черна рокля, а спортистът заложи на традиционната риза и дълги панталони. Това е третият път, в който двойката е забелязана заедно за последната седмица. Миналия понеделник влюбените бяха засечени да пазаруват заедно в Лос Анджелис, а след това вечеряха в известен ресторант в Малибу. 

Преди няколко седмици пък Кендъл придружи сестра си Кайли на специална ваканция, на която младата милиардерка отпразнува рождения си ден. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари