IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейство Кардашян слиза от екрана

9 септември 2020 17 50

Реалити предаването им приключва през 2021 година

Снимка: БГНЕС

Изненадваща новина за феновете на клана Кардашян-Дженър. Въпреки огромното желание за внимание и слава, семейството е решило да слезе от телевизионния екран след 14 години. Във вторник стана ясно, че звездите ще приключат реалити предаването си "Keeping Up With the Kardashians" през 2021 година, когато ще бъде излъчен и последният 20-и сезон.

Новината беше официално съобщена от цялото семейство, което получи вниманието на публиката и се превърна в една от най-известните фамилии в цял свят. Предаването проследяваше живота на всеки един член, запознавайки феновете с Ким, Кортни, Клои и Роб Кардашян, както и с Кендъл и Кайли Дженър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Благодарение на поредицата, Кайли се превърна в най-младата милиардерка в света, започвайки своя козметична компания, когато беше едва на 20 години. Сестрите й също получиха огромно внимание, привличайки маса последователи в социалните мрежи, което им носи допълнителни доходи. Рекламни кампании, спонсори и какво ли още не, бяха спечелени с появата на "Keeping Up With the Kardashians". 

"С огромно съжаление казваме сбогом на предаването. След 14 години, 20 сезона, хиляди епизоди и няколко други поредици, цялото семейство реши, че е време да приключим с това приключение", се казва в съобщението, публикувано в социалните мрежи. Кланът благодари на всички, които са гледали шоуто през всичките тези години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

От телевизията, в която се излъчва предаването, заявиха, че уважават решението на семейството и ще предложат на феновете най-добрите последни два сезона. На 17 септември започва 19-ия сезон, а през 2021 година ще бъде излъчен и 20-ия. От началото си през 2007 година, "Keeping Up with the Kardashians" успя да създаде още 12 дъщерни предавания, които превърнаха всеки един отделен член на семейството в основен персонаж. 

За тези близо 14 години, семейството се увеличи няколко пъти. Ким Кардашян роди четири деца, успя да се омъжи за Кание Уест и всичко това се видя по телевизията. От своя страна, Корни премина през няколко романтични драми със съпруга си Скот Дисик, от когото има три деца. Клои пък се раздели с Тристан Томпсън, от когото има дъщеря. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

От фамилията Дженър, Кендъл се изстреля към световна слава в сферата на модата, а Кайли се превърна в козметичен гигант. Освен това, тя роди и дъщеря си Сторми. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари