IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян готова за развод с Кание Уест

6 януари 2021 17 40

Двойката ходи на брачен консултант, но без успех

Снимка: БГНЕС

След 7 години брак и четири деца заедно, изглежда, че Ким Кардашян и Кание Уест са готови за раздяла.

Според множество източници отвъд океана, риалити звездата съвсем скоро ще подаде молба за развод със съпруга си, с когото се ожениха през май 2014 година. „Той много добре знае, че тя е категорична. Писна ѝ и му каза, че иска малко пространство, за да помисли върху бъдещето си“, казва източник пред списание People. Той добавя, че Уест е готов за развода, но не знае точно кога ще се случи. „Той е добре. Тъжен е, но е добре. Знае, че неизбежното ще се случи и знае, че ще се случи скоро“.

Кардашян работи с един от най-добрите адвокати в Америка – Лора Уасер и съвсем скоро ще подаде молба за развод. Според Page Six, съпрузите вече започват да разговарят относно разпределянето на общото им имущество и попечителството над децата. Източници разказват, че политическите амбиции на Кание са част от причината за разрива в отношенията. Те добавят, че Ким е напълно сериозна за бъдещето си на адвокат и иска мъжът до нея да има ясен поглед към своето развитие. Според нея, желанието на съпруга ѝ да ръководи Америка е „налудничаво и детинско“.

Други източници пък твърдят, че на Кание му е писнало от семейството на Ким и живота им на риалити звезди. Той е „приключил всякакви отношения с членовете на клана Кардашян-Дженър и не иска да има нищо общо с тях“. Близък до двойката добавя, че рапърът не може да понася известните дами.

Въпреки различията между Ким и Кание, двамата са се записали на терапия при брачен консултант. Първоначално те са искали да изгладят отношенията си и да видят дали бракът им може да бъде спасен. Засега обаче опитите са неуспешни и Кардашян все повече клони към развод. Семейството ѝ е плътно зад нея и я подкрепя във всяко едно отношение.

„Крис Дженър и сестрите на Ким я подкрепят много. Те виждаха, че Ким се мъчи през последната година и искат тя и Кание да бъдат щастливи, независимо дали са заедно, или не“, казват източници пред People. Проблемите в брака на звездите идват само месеци, след като Кание реши да се кандидатира за президент на САЩ, признанието за биполярното му разстройство и още публични драми.

През лятото съпрузите се събраха в Лос Анджелис, за да прекарат малко време с децата си. През септември обаче серия от туитове на Кание се появиха в интернет, в които той говори за проблемите си в брака и дори обижда семейството на съпругата си. В края на 2020 година Ким и Кание вече са започнали да водят отделни животи и всичко сочи, че двамата скоро ще се разделят окончателно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари