IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След скандала: Ким Кардашян подкрепи Кание Уест

18 август 2020 11 15

Тя се появи на неделната му служба в Уайоминг

Снимка: БГНЕС

Кание Уест се завърна към неделните си служби и получи специална подкрепа от съпругата си Ким Кардашян.

В неделя, 16 август, риалити звездата сподели клип на рапъра, който възобнови службите си в Уайоминг, които бяха спрени заради пандемията от коронавирус. „Неделните служби се върнаха“, написа Ким в социалната мрежа Туитър. В клипа, който тя сподели, се вижда голяма група хора, облечени в червени тоалети, които пеят на открито.

Кардашян побърза да успокои всички, които я критикуват, че Кание е взел всички нужни мерки за предотвратяване на заразата между присъстващи. Тя заяви, че съпругът ѝ е направил всичко възможно, за да запази здравето и сигурността на всеки човек в хора. „Всичко се проведе без публика. Музиката им ще бъде споделена скоро за всеки, който има нужда от повдигане на духа“, допълни звездата.

В друг клип, който Ким сподели се вижда, че и тя самата е облечена в червено и държи в ръцете си 4-годишния си син Сейнт Уест. „Искам да благодаря на целия екип за това, че се погрижиха за здравето ни по време на неделната служба“, написа Кание Уест в социалните мрежи. 

Неделната служба и подкрепата на Ким идва само няколко седмици, след като в мрежите се завъртяха слухове за развод. Във вече изтрит пост в Туитър, рапърът пише, че Ким и майка ѝ – Крис Дженър, се опитват да го държат заключен в семейната им къща. Той допълни, че от дълго време иска да приключи брака си, но никой не му позволява.

Все пак, двойката явно е пооправила отношенията си, тъй като съвсем наскоро се прибраха от семейна почивка с децата си. Според източник, ваканцията е била с цел почивка от всичко. „Това, че са с децата им се отрази доста добре“. Близки до двойката споделят, че засега звездите се опитват да оправят нещата заради децата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари