IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Покрай слуховете за развод – Ким Кардашян живее отделно от Кание Уест

16 декември 2020 09 00

Съпрузите се занимават със своите си задачи, нямат много време един за друг

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян и Кание Уест се ожениха през 2014 г., но връзката им бе в криза това лято след влошеното психично здраве на Кание.

Двойката успя да се съхрани след грубите изявления на рапъра към съпругата му, но въпреки че привидно Ким му прости, като че ли семейството вече не може да преодолее съвсем случилото се и не може „всичко да е както преди“.

Източник, близък до звездното семейство съобщава, че Ким и Кание живеят различен живот. „Кардашиан се занимава с важни за нея работни проекти. А Кание прави своето,“ обяснява източникът, цитиран от OK Magazine.

Той също така добави, че техните дейности не се припокриват, така че те общуват съвсем малко.

Всъщност Ким е потопена в управлението на марката шампоани Skims, както и в реформирането на правната система на САЩ. Тя се бори за правата на затворниците, които са осъдени на смърт.

Междувременно Кание направи неуспешен опит да стане президент на САЩ и се задълбочи в творчеството си. Той прави нова колекция обувки Yeezy и е продуцент на рапъра Pusha T.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

мими ( преди 3 години )
Верно ли skims са шампоани? Ето това просто ме разби вече....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар