IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода – какви якета и палта носят Кайли и Кендъл Дженър

7 януари 2021 12 30

Те избраха модели в актуален цвят

БГНЕС

Тази зима якетата от кожа са истински хит. Заради по-топлото време на места, много известни дами продължават да носят любимите си сака и тренчове от тази материя, като голяма част от моделите им са в най-актуалния цвят за сезона – шоколадовокафяво.

Отивайки да карат ски в Аспен, Колорадо, сестрите Кайли и Кендъл Дженър показаха не само, че обичат да си почиват качествено, а и че са истински модни икони. Двете не пропуснаха да се разходят из луксозните места там, сменяйки няколко различни аутфита, в които кафявите якета, обувки и чанти заемат централно място.

На какви модели заложиха риалити звездите?

В края на декември Кендъл Дженър е заснета по улиците на Аспен с нестандартен тренч. Той е в тъмнокафяв цвят, прилича на сако, но е по-дълъг и има набори с връзки на кръста. Съчетан е с памучно поло, черен клин и високи лачени ботуши в същия цвят.

Моделът се хвали с аутфита си и в своя профил в Instagram, снимайки се във фоайето на луксозния хотел, в който е отседнала. Зимното ѝ яке е на марката The mannei и струва 2 650 долара. Ботушите ѝ с остър връх на Dora Teymur пък могат да бъдат намерени на цена от 375 долара. В съчетание с тях, Кендъл държи миничантичка на Fendi с пухкав ефект.

Разбира се, Кайли Дженър също показа, че харесва въпросната тенденция в зимните дрехи. В социалната мрежа тя сподели снимка с майка си, на която и двете са с дълги палта с естествена кожа. Докато Крис е заложила на черно, дъщеря ѝ носи шоколадовокафяво с лак.

Междувременно модни експерти припомниха, че спортните якета тип пъфър са предпочитани от двете сестри и показаха по-стара снимка на Кендъл, която носи къс модел на The North Face. Той отново е кафяв и отива на черните ѝ дънки и кубинки на висока платформа – друга тенденция тази зима.

Ето и още идеи за вашия зимен гардероб, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари