IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шал с ресни и кожа – перфектната комбинация за Кайли Дженър

19 декември 2020 15 00

Милиардерката заложи на модел за 2 800 долара

БГНЕС

Тази зима пухкавите пуловери и палта, наподобяващи козината на някое животно, са доста актуални. Постепенно тенденцията се прехвърля и в аксесоарите като шапки и шалове, от които всички ние имаме нужда в момента.

Кайли Дженър, която може да си позволи всичко за своя гардероб, показа, че харесва обемните шалове, носейки доста нестандартен модел. Снимайки се в частния си самолет, тя качи снимка с полезния си аутфит, който е в тъмнокафяв цвят.

„Това пухено палто ли е или шал?“, пише жена в Instagram по повод това, с което риалити звездата се е наметнала.

На втората снимка на звездата се вижда, че върху раменете ѝ има мек шал с огромни ресни, чиято материя прилича на козината на мечка.

Кафявият шал на Кайли е на марката Bottega Veneta, като струва 2 800 долара. На пръв поглед той не е нищо особено, а ресните му са твърде големи и лесно ще се цапат, но ако знаете как да го увиете около себе си, може да е стилен зимен аксесоар.

Дженър носи още широк кожен панталон (4 700 долара) в същия цвят като този на шала ѝ, както и тъмнолилав пуловер, който почти се слива с него. На краката си тя има чифт ботуши от естествена кожа с назъбена подметка.

Основният цвят в зимния аутфит на Кайли е сред предпочитаните за сезона.

Ето и още идеи за вашия гардероб, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари