IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън, виждали сме те с тази риза!

3 декември 2020 15 00

Херцогинята не се притеснява да носи повторно дрехите си

БГНЕС

Кейт Мидълтън за пореден път ни доказва, че не се притеснява от това да носи едни и същи дрехи за свои изяви или да ги рециклира с годините. Слагайки отново една от любимите си лилави ризи, херцогинята на Кеймбридж ни дава идея за официален аутфит.

Със специално видео, публикувано в Instagram, съпругата на принц Уилям даде начало на „5 мащабни въпроса“ – анкета, свързана с отглеждането и възпитанието на децата до 5-годишна възраст.

Кейт трябваше да отговори на въпроси на британци, свързани с анкетата, като реши да го направи, облечена със светлолилава риза на марката Gucci. Тя се отличава с шал яка и голяма панделка, която стига до кръста.

Според модни експерти, тънката копринена риза струва около 1 300 долара и херцогинята не се появява с нея за първи път.

Комбинацията между ризата и панталона ѝ с широки крачоли, с които я видяхме миналата година по време на посещение на детски център, е перфектна за някой по-специален повод.

„Първите години не са важни само за това как отглеждаме децата си. Всъщност става въпрос за това как отглеждаме следващото поколение възрастни. Тези години са от значение за обществото, в което ще се превърнем“, обяснява херцогинята. Тя отбелязва, че психичното здраве на родителите по време на възпитанието и грижата за децата им също е много важно.

Кейт Мидълтън не е единствената кралска особа, която харесва този вид официални ризи. С подобни модели сме виждали принцеса Виктория от Швеция, испанската кралица Летисия, както и Максима Нидерландска.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари