IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън, русото в косите ти отива!

20 ноември 2020 12 30

Херцогинята на Кеймбридж има нова прическа

БГНЕС

Кейт Мидълтън е известна с това, че от години се стреми да поддържа един и същи цвят на косата. Откакто е съпруга на принц Уилям, тя не смее да експериментира с нещо по-различно във фризьорския салон. А и всички сме на мнение, че кестенявото много ѝ отива. Е, вече може да кажем, че тя е готова за промяна и това си личи по нейната последна изява в социалните мрежи. 

Нежното загатване на русия цвят в косите на херцогинята на Кеймбридж е може би най-смелият ѝ избор за прическа до момента. В профила на нея и съпруга ѝ в Instagram може да я видим с новия ѝ цвят, който може да бъде определен като златен карамел.  

Косата на Мидълтън е разделена на две части чрез небрежен път, като краищата ѝ са със съвсем леки вълни – нещо, което тя обожава за появата на различни събития. Новата ѝ прическа пасва чудесно на нейния грим със светлокафяви сенки.

Може да се каже, че Кейт реши да промени по-драстично косата си по време на социалната изолация. По-рано тази година тя си направи по-дълъг бретон, който понякога прибираше назад с обемна диадема или малка щипка.

Връщайки се назад в годините, виждаме, че вече няма и следа от дългата конска опашка на половинката на принц Уилям. Тогава тя тупираше и част от кичурите си, за да има по-голям обем.

Ким Кардашян, Кайли Дженър, Ариана Гранде и Кая Гербер са известните дами, които се ориентираха към русото през последните няколко месеца. За разлика от Кейт Мидълтън, при тях трансформацията е по-драстична.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари