IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Новата прическа на Кейт Мидълтън?

10 март 2020 14 30

Херцогинята започна да носи велурена диадема

Снимка: БГНЕС

Като типична представителка на британското кралско семейство, Кейт Мидълтън следва строгия протокол и рядко може да я видим с различна прическа. Откакто се омъжи за принц Уилям, тя не е боядисвала косата си с цвят, който е доста по-различен от естествения ѝ.

Дали заради наближаването на пролетта или факта, че скоро Меган Маркъл ще бъде далеч от Великобритания, херцогинята на Кеймбридж реши да намали дължината на косата си и да започне да носи един от най-модерните аксесоари този сезон – високата диадема.

По време на традиционното за нея и съпругът ѝ посещение в Ирландия, Мидълтън се появи с нова прическа, а според модни експерти, с нея тя иска да каже, че е готова да експериментира подобно на Мегън Маркъл, която наложи любимия си кок. 

До момента съпругата на принц Уилям харесваше косата ѝ да пада само на няколко сантиметра под раменете ѝ. По снимките от последните ѝ официални изяви се вижда, че тя е доста по-къса, при това вече има по-дълъг бретон, разделен на две. Сега липсват и типичните за нея къдрици. 

По време на втория ден от визитата ѝ в Ирландия, косата на Мидълтън бе почти права, само с леко подвити навътре краища. Бретонът ясно си личеше (с дължина почти до ушите), след като тя бе избрала да раздели косата си на път по средата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Кейт е изключителна красива , но напоследък се облича с дрехи , които я съсипват и състаряват , а също отново има нужда от освежаване по лицето .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Бела ( преди 4 години )
Тази женичка изглежда толкова зле и толкова стара- никога не бих предположила, че не е на 50...и фигурата и е ужасна. И със старата прическа и с тази..все тая скука.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар