IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски палта: Кейт Мидълтън, карето ти стои страхотно!

9 декември 2020 14 30

Ето 5 модела, които тя носи по време на своята обиколка с влак

БГНЕС

Въпреки пандемията, Кейт Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям не се отказаха от тридневната си обиколка из Великобритания. Двамата пожелаха да се срещнат и благодарят лично на хората, борещи се на първа линия с COVID-19 в Англия, Шотландия и Уелс. Освен че плениха сърцата на хората с топлите си думи и това, че чакат без никакво притеснение на пейка на железопътна гара, те впечатлиха и със своя зимен стил.

Придружена от стюард, лакеи и коафьор, херцогинята на Кеймбридж носи със себе си голяма част от колекцията си от дамски палта на две известни модни къщи, която си заслужава да разгледаме. Сред тях карето е онова, което определено доминира и стои страхотно на усмихнатата Кейт, която обича да рециклира част от дрехите си и да ги носи повече от веднъж.

Какви палта носи Мидълтън за обиколката с влак?

1. Червено на Alexander McQueen

Първата спирка на кралската двойка бе Кардиф. За нея Кейт Мидълтън облече любимото си червено палто на Alexander McQueen. Под него тя носеше карирана пола на Emilia Wickstead – същия модел, с който тя дебютира по време на официално събитие през 2018 г. За ботуши заложи на зелен велур на Ralph Lauren.

Палтото с дължина почти до глезените е с двуредно закопчаване, комбинирано с изчистени кожени ръкавици и черна миничантичка. Акцент към него е карираният шал на съпругата на принц Уилям, който е в тон с полата ѝ.

2. Тъмносиньо на Catherine Walker

За първи път видяхме херцогинята да носи въпросния модел палто през февруари 2020 г., по време на посещение в Уелс. Сега, обикаляйки из страната, тя го облече отново за спирката си в Манчестър, където заедно с половинката ѝ се срещнаха с доброволци и организации, подкрепящи най-уязвимите семейства по време на пандемията.

Мидълтън е съчетала палтото на Catherine Walker с плетен пуловер и син панталон тип „чарлстон“. Този път вместо ботуши, тя носи велурени обувки на висок ток.

3. Светлосиньо на Catherine Walker

За посещението в Единбург херцогинята отново бе с палто на Catherine Walker, но този път в по-светъл цвят. Този модел се отличава от предишните по това, че не е с копчета и има по-висока яка. Освен това е по-разкроено в долната част.

Спазвайки предпазните мерки, Кейт комбинира зимното си палто с маска с флорални мотиви, която изпъква на фона на синия цвят.

4. Зелено на Alexander McQueen

Може да се каже, че съпругата на принц Уилям предпочита дрехи на Alexander McQueen. След страхотното ѝ червено палто, което е с ревери, я видяхме с подобен модел, но в зелено. Той обаче е с друга кройка, леко стеснен в кръста и се отличава със скрито закопчаване.

На врата си Кейт Мидълтън носи страхотен кариран шал в червено и зелено, без който зимното ѝ палто може би нямаше да изглежда толкова добре.

5. Синьо-зелено на Catherine Walker

Финалната спирка на #RoyalTrainTour бе пред замъка Уиндзор. Там херцогът и херцогинята на Кеймбридж се присъединиха към Елизабет Втора и други членове на кралското семейство.

За края на обиколката Кейт носеше едно от любимите си палта – в синьо-зелено, с което сме я виждали и миналата зима.

Моделът, избран от стилистите на херцогинята, е с двуредно закопчаване и мъхеста яка в зелено, която може да се маха.

Друго нещо в последната визия на Мидълтън прави впечатление – симпатичният ѝ клъч на Alexander McQueen, който тя държи в ръцете си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари