IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям тръгват на 3-дневно пътуване с влак

7 декември 2020 17 40

Двойката ще благодари лично на хората за приноса им в борбата срещу пандемията

Снимка: БГНЕС

Във Великобритания приключи втората широко разпространена карантина и херцогът и херцогинята на Кеймбридж започнаха подготовката за пътуване из страната, чиято цел е да се срещнат с хора, които се оказват в епицентъра на борбата срещу коронавируса и неговите последици.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще изминат повече от две хиляди километра със специален кралски влак, който ще се превърне в техен дом за три дни.

Суитът на съпрузите ще разполага с две единични легла, вана, кабинет и трапезария за 12 души. Двойката ще бъде придружена от стюард, лакеи и коафьор, отговорен за перфектния стил на Кейт.
Британският таблоид The Sun отбелязва, че менюто вероятно ще включва супа от ментов грах, рибни филета и карамелени десерти – това е било сервирано на скъпи гости при минали пътувания.

Между другото, влакът е истинско миниатюрно копие на двореца – например в интериорната му декорация са използвани златна боя (24 карата!), коприна и сатен.
Кои градове ще посетят Уилям и Кейт, все още не се съобщава. Известно е, че те ще се срещнат със здравни работници, доброволци, преподаватели и студенти.
„Херцогът и херцогинята нямат търпение да подчертаят цялата невероятна работа, която е свършена“, казват от двореца Кенсингтън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари