IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Палто в бяло и черно: Изборът на Мелания Тръмп за зимата

25 ноември 2020 18 00

Първата дама се появи с нова прическа за посрещането на елхата

БГНЕС

Мелания Тръмп се появява все по-рядко пред камерите през последните няколко седмици. След загубата на изборите, тя и съпругът ѝ избягват да дават изявления, но тъй като наближава Коледа, те все пак решиха да не оставят Белия дом без украса. За да посрещне огромната елха, която е поръчала, първата дама излезе сама пред обективите, при това в доста добро състояние на духа.

„Весела Коледа“, при това с широка усмивка, проговорила г-жа Тръмп, показвайки се пред журналистите, застанала до конете, докарали 18-метровата елха от Западна Вирджиния.

Наблюдавайки току-що отрязаното дърво, Мелания посочи, че няма търпение да го украси, като освен с доброто си настроение, тя привлече вниманието на обективите с новата си прическа.

Първата дама е решила да освежи косата си, добавяйки още малко руси кичури към нея. Разбира се, аутфитът ѝ за публичната ѝ изява бе избран много внимателно. 

Доскоро съпругата на Доналд Тръмп носеше тренчкот или тънко кожено яке, като единствено по време на участието ѝ в предизборната кампания я видяхме с официални палта. Но ето, че идва зима и е време да заложи на нещо по-дебело и удобно като модел.

Вместо от мъжа си, първата дама бе придружавана от служител в униформа, когото тя бе хванала под ръка. Камерите уловиха в близък и далечен план новото ѝ палто – в черно и бяло каре, на марката Balenciaga. То се отличава от предишните ѝ с това, че е с по-нестандартна кройка – с широки ръкави до лактите и с яка тип „шал“.

Г-жа Тръмп е съчетала зимното си палто с черни кожени ръкавици и велурени ботуши на висок ток. 

Както и друг път, Мелания не носи предпазна маска. С поред американските медии, промяната във външния ѝ вид и усмивката на лицето са знак, че предстоят промени. А напускането ѝ на Белия дом може да се окаже само част от тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари