IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След изборите: Мелания на дистанция от Доналд Тръмп

13 ноември 2020 16 30

Мрачните им физиономии на първата публична проява „говорят“ много

БГНЕС

Дистанцирани един от друг и в лошо настроение, Мелания и Доналд Тръмп се появиха на първата си публична проява след загубата на изборите. Двамата поднесоха венци на гроба на незнайния воин в Арлингтън заедно с вицепрезидента Майк Пенс и неговата съпруга Карън. По физиономиите и поведението им пред камерите, американците заключиха, че отношенията им са обтегнати.

Президентът и половинката му се появиха поотделно, всеки придружаван от по един военен, носещ голям чадър, за да не се намокрят. Но г-н и г-жа Тръмп не са хванати за ръце не само заради дъжда навън, отбелязаха експерти по невербална комуникация.

Избрала тъмносиво дълго палто с черни кантове, Мелания дори с дрехите си показва, че няма желание да се усмихва както го правеше в края на кампанията на своя съпруг, когато я обвиниха, че има двойничка. 

На снимките от възпоменателната церемония се вижда, че Доналд Тръмп пристъпва напред, като жена му е с поне две крачки назад, сякаш умишлено се дистанцира от него. Замисленият ѝ поглед показва, че точно в този момент тя едва ли иска да бъде на въпросното място.

„Вижте как държи за ръка войника“, „Та тя е по-близка до човека, държащ ѝ чадъра, отколкото с Тръмп“, „Тъгата е изписана на лицето ѝ“, пишат последователи на социалните мрежи под кадрите на първата дама.

Според американски експерти, ако Мелания е искала да покаже, че въпреки всичко остава зад гърба на мъжа си, тя щеше да стои до него, като двамата военни държат чадърите от двете им страни. Разстоянието между тях също доказва, че нещо не е наред, най-малкото, че са притеснени какво ще правят след напускането на Белия дом, отбелязват световни издания.

До момента Доналд Тръмп не признава победата на Джо Байдън, с което предаването на властта може да се забави. Той не е излязъл и с обръщение към американския народ след своята загуба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари