IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След загубата: Мелания Тръмп обмисля развод с Доналд?

11 ноември 2020 11 00

Това твърди бивша тяхна служителка

Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп понесе доста огромна загуба на тазгодишните президентски избори. Той събра едва 214 електорални гласа, докато опонентът му – Джо Байдън, се сдоби с 290. По този начин настоящият президент на САЩ има само още два месеца, в които да обитава Белия дом, след което ще трябва да се прибере у дома и да продължи с другите си задължения.

Около семейство Тръмп винаги е било интересно и това не се промени дори в деня на изборите. Мелания и Доналд решиха да гласуват отделно, което повдигна много въпроси във връзка с отношенията им. Някои избиратели се шегуваха, че г-жа Тръмп е решила да пусне своя глас сама, за да не може съпругът ѝ да разбере, че е избрала Байдън. Според тези, които подкрепят теорията, Мелания не е искала още четири години да бъде първа дама и с нетърпение чака Джил Байдън да я замени на тази длъжност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIA TRUMP WORLD (@melaniatrumpworld) on

Разбира се, тази теория няма как да бъде доказана, а самата Мелания отговори, че гласува в деня на изборите, защото така е правилно. Съпругът ѝ реши да пусне своя глас предварително, тъй като това е позволено в Съединените щати.

Сега нови слухове се зараждат около отношенията на настоящото първо семейство на САЩ. Според бивша икономка на Тръмп, Мелания брои минутите до слизането от власт, за да може да се разведе с Доналд. Източникът твърди, че г-жа Тръмп смята 15-годишния си брак за приключен, само чака Джо Байдън да положи клетва като 46-ия президент, за да подаде документите за прекратяването му.

Омароса Маниголт е работила като домашна помощница на семейството и дори е участвала в предаването „Стажантът“, което се организира и води от Доналд Тръмп. Твърденията са направени в книгата „Unhinged“, която разказва за живота в Белия дом. Омароса допълва, че Мелания и Доналд имат много странен брак, а Първата дама е отвратена от съпруга си. Все пак тя чака президентството да отмине, за да не създаде скандал.

„Ако тя някак си успее да се унижи и да напусне докато той все още е президент, Доналд със сигурност ще намери начин да я накаже“.

Помощницата допълва, че понякога съпрузите се харесват, но друг път не могат да се понасят. Според нея, целият свят е научил за отношенията им, когато Мелания за първи път си е дръпнала ръката от тази на Доналд. Последния път, в който тя направи подобен жест, беше след последния президентски дебат между съпруга ѝ и Джо Байдън.

Това е третата съпруга на Тръмп, който преди това е имал брак с Ивана Тръмп и американската актриса Марла Мейпълс. Мелания и Доналд се женят през 2005 година и имат син Барън. Според слуховете, Първата дама е била против това съпругът ѝ да се кандидатира за президент и е избухнала в плач, когато той печели през 2016 година. Сълзите обаче не били от радост.

Мелания чака пет месеца, за да се премести с Барън в Белия дом. Официалната версия е, че момчето е трябвало да завърши училището си в Ню Йорк, но според друга бивша прислужница, историята е съвсем различна. Стефани Уолкоф твърди, че през тези месеци забавяне г-жа Тръмп е изготвяла договор, при който Барън ще наследи половината от богатството на Доналд при евентуален развод.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista EA.md (@revistaea) on

Стефани допълва, че Мелания и Доналд спали в различни стаи на Белия дом и всичко е било само за пред хората. Според нея, бракът им е по сметка. Уолкоф е работила в списание Vogue и беше една от най-приближените на г-жа Тръмп. Тя самата написа книга, в която разказва за живота в Белия дом през последните четири години.

„Тя беше млад модел, нямаше никакъв успех. Запозна се с Доналд, омъжи се за него и стана американска гражданка. Роди им се син и 10 години по-късно стана и първа дама. Смятам, че бракът им е просто една добра сметка“, пише Стефани.

Въпреки публичните твърдения за неразбирателство, Мелания казва, че никога не е спорила със съпруга си. Що се отнася до книгата на Омароса, говорител на първата дама споделя пред медиите, че двете не се засичат и г-жа Тръмп рядко си е говорила с помощничката, камо ли да ѝ е казвала, че иска да се разведе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #tbz (@__hadiw.__) on

Самата Мелания пише за книгата на Уолкоф, че е пълна с лъжи и доказани клюки. Доналд Тръмп обаче има споразумение, което подписва с бившата си съпруга Марла. В него се забранява на двете страни да говорят за брака си и нямат право да публикуват каквито и да е било книги, свързани с личния им живот заедно. Според адвоката Кристина Превайт, напълно е възможно Мелания да е подписала подобен договор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари