IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Внимавай, Мелания, снимат те!

28 август 2020 16 30

Първата дама на САЩ с лицемерно отношение към Иванка Тръмп

Снимка: БГНЕС

Стана ли ви студено? Ние леко потреперихме, когато видяхме клип от последната изява на семейство Тръмп. Настоящите обитатели на Белия дом се подготвят за нова борба през ноември, когато трябва да бъде избран президент на САЩ. В битката се включват Доналд Тръмп и Джо Байдън. А, да, и Кание Уест.

И докато кандидатурата на рапъра е леко смешна, то тази на другите двама мъже си е съвсем сериозна. Кой ще спечели, предстои да разберем. Дотогава обаче следим внимателно предизборните речи както на Байдън, така и на Тръмп и на техните близки и познати. 

В центъра на нашето внимание попадна последното събитие на Републиканците, където Иванка Тръмп зае трибуната, за да похвали баща си и да накара множеството да гласуват за втори негов мандат. Дотук добре, напълно нормална семейна подкрепа. Изведнъж нещата обаче стават малко странни и дори ледено студени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?FacciaDaSchiaffireal? (@facciadaschiaffiii) on

Докато Иванка отива да заеме мястото си до Доналд, тя подмива Мелания, която уж й се усмихва, но не точно. Камерите успяха да уловят неловкия момент между двете дами. Съпругата на Тръмп първо се усмихва широко, дори някак искрено, но не подава ръка на доведената си дъщеря, нито я докосва по гърба. Задолява се само с кимване.

И докато някои хора ще кажат, че това е напълно нормално, все пак двете са зрели жени и нямат време за глупости, то следващият момент е малко по-интересен. Веднага щом Иванка подминава Мелания, Първата дама на САЩ скрива усмивката си и на нейно място се появява каменно изражение. Промяната е толкова бърза, че всеки би си помислил, че първоначалната реакция на г-жа Тръмп е напълно изкуствена.

Моментът не убягна и на потребителите в социалните мрежи, които побързаха да споделят клипа от събитието. "Тя преминава от широка усмивка до поглед, който не мога да опиша", пише един човек, а друг добавя, че това е изражението на "контролирано презрение и тиха непоносимост".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SimplyComplex (@biba.dushi) on

Според нова книга, написана от бивша приближена на Мелания, тя никога не е харесвала Иванка. В изданието се твърди, че г-жа Тръмп дори се е опитала да попречи на дъщерята на президента да застане до баща си по време на клетвата за встъпване в длъжност. 

Семейните проблеми обаче не свършват дотук. Преди седмица Мелания и Доналд бяха засечени да слизат от президентския самолет заедно със сина си Барън. И този път Първата дама забрави за камерите и не подаде ръка на съпруга си. Тръмп се опита на няколко пъти да покаже на журналистите, че всичко е наред, но съпругата му не беше на същото мнение.

Колкото и Тръмп да се опитваше да й хване ръката, Мелания все се дърпаше. Може би тя искаше да се протвипостави на вятъра, който упорито се опитваше да развали прическата или да вдигне роклята й. Все пак, въпреки множеството опити на Доналд за близост, Мелания си слезе сама по стъблите, хванала здраво роклята си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари