IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разкрихме я! Тайните на Мелания Тръмп за перфектна визия

13 май 2020 15 00

Тя се храни здравословно и плува 2 пъти в седмицата

БГНЕС

Тя е жената до американския президент Доналд Тръмп и често я виждаме на най-различни официални събития. През април тя стана на 50, но като че ли годините не ѝ личат. Отличава се със свой собствен стил и перфектна фигура, която се дължи на режима, който спазва, както и на годините, в които е била модел и се е подлагала на различни диети.

„Външният вид на жената зависи от това, което се случва в душата ѝ, емоциите ѝ, както и това в какво здравословно състояние е. Моите тайни са прости – храня се добре, спортувам редовно и релаксирам“, обяснява тя.

Как първата дама се грижи за кожата и косата си?

Първата дама има винаги сияеща кожа. Според информация на The Sun UK, Мелания обича да пие зелени смутита и фрешове за закуска. Подбира съставките в тях така, че да си набави максимално много витамини и минерали.

„Най-важното е режимът. Всяка вечер почиствам и овлажнявам лицето си. Здравословният сън не бива да се подценява. Той е жизненоважен за женската красота“, споделя тя и уточнява, че тези съвети получила от майка си.

Мелания Тръмп

БГНЕС

Съпругата на Доналд Тръмп споделя, че не харесва пластичните операции и иска да остарее естествена. Тя обича да ходи на козметик и се подлага на процедурите за лице с кислород. Прониквайки в кожата, той насърчава растежа на клетките, придава ѝ тонус и изглажда постепенно бръчките.

Мелания има дълга и лъскава коса. Боядисва я, но използва биопродукти, с които да я подхрани и хидратира. Нейният стилист разкрива пред списание „People“, че тя не одобрява натруфени прически, а се придържа към по-естественото излъчване. Косата ѝ е разделена на път или небрежно прибрана на кок или опашка.

Мелания Тръмп,

БГНЕС

Спазва ли диета Мелания Тръмп?

Както стана ясно, тя държи на здравословния старт на деня. Ако не пие плодови шейкове или смутита, тя предпочита овесена каша. През целия ден се стреми да изяде до седем вида плод, които да я заситят и й осигурят необходимите фибри, витамини и минерали. В едно от своите интервюта преди години, първата дама споделя, че в плодовете има много антиоксиданти, които правят кожата по-чиста и сияйна.

Госпожа Тръмп признава, че все пак има своите прегрешения. От време на време си позволява малко шоколад. „Но всичко е в разумни граници“, изтъква тя.

Друго важно нещо от режима ѝ е пиенето на много течности. Като модел тя пие много вода – до 3 литра на ден. Този навик ѝ остава и до днес. Иначе обича да си прави специална електролитна напитка – от вода, мента, лимон. Добавя и течността от сварена пшеница. Тя е отлично средство за подобряване на метаболитните процеси в тялото.

За обяд Мелания обича да похапва пилешко с пармезан. Обожава да ѝ приготвят ястието в ресторант в Ню Йорк, който продължава да посещава.

Какво спортува жената на Доналд Тръмп?

Освен чрез приема на много плодове, зеленчуци и месо, Мелания поддържа фигурата си като тренира редовно. Дори по време на пандемия тя сподели, че играе тенис, с който успява да повиши двигателната си активност. 

Пилатесът е заниманието, с което тя извайва талията си и същевременно релаксира. Кардио тренировките също са ѝ любими. Според някои издания, тя обича да обикаля Белия дом, като носи тежести на глезените. Плуването поне два пъти седмично също допринася за поддържането на здравословното ѝ тегло. 

По думите на Мелания Тръмп, когато човек стои далеч от стреса и намира начин, с който да релаксира, винаги ще се чувства млад и жизнен. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари