IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайните на Ева Мендес за перфектна кожа

30 април 2020 16 30

Използва продукти от кухнята си

Снимка: БГНЕС

Докато някои звезди изглежда, че имат възможността да забавят времето, то Ева Мендес направо го е спряла. Актрисата е майка на две деца, но изглежда така, сякаш тепърва навлиза в 20-те си години. Тя успя да разбие сърцата на всички жени, когато плени Райън Гослинг, с когото са женени от 2011 година.

Затова Мендес някак си трябваше да се реваншира на нежната част от света и реши да сподели с нас какви са тайните ѝ за перфектна кожа. Тя е била лице на някои от най-известните козметични марки и често е говорила за ежедневната си рутина.

Тайните на Ева Мендес за перфектна кожа

1. Използва козметични инструменти

Ева твърди, че най-добрият трик за свежо лице е използването на микроструйни устройства. През 2018 година тя казва пред Glamour UK, че залага на електрически продукт за лице, който работи с енергийни вибрации чрез положително и отрицателно заредени дискове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Освен това, тя използва и масажор за лице, който ѝ помага да се отърве от подпухналите очи и да отпусне кожата ѝ. „Обичам да го държа в хладилника за допълнително удоволствие“, казва Мендес. 

2. Не забравя хидратацията

В интервю за Redbook Ева твърди, че най-много обича да използва кокосово масло. Тя добавя, че го прилага върху ръцете, тялото и дори лицето си. По този начин успява да хидратира кожата и да я поддържа по-млада. Мендес обаче добре знае, че правилната грижа за организма рефлектира и върху визията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

През 2017 година тя казва пред Shape, че пие много вода през целия ден и винаги има в себе си бутилка, която ѝ напомня, че хидратацията е изключително важна. „Кожата ми просто изглежда много по-добре, когато съм достатъчно хидратирана“. 

3. Пропуска сутрешното почистване

Като майка на две деца, звездата добре разбира, че времето е лукс и затова е съобразила рутината си с ежедневните задачи. По време на интервю във Фейсбук тя казва, че спестява доста време като не мие лицето си сутрин. „Това е една задача по-малко, а и открих, че прекаленото почистване изсушава кожата ми“. 

4. Използва собствени продукти

„Когато става дума за грижа за кожата, обичам да използвам продукти, които намирам в кухненските си шкафове“, казва Ева пред Violet Grey. Освен че разчита на кокосовото масло, тя често комбинира кисело мляко и морска сол, за да създаде свой ексфолиант. Понякога дори слага лицето си в студена вода, за да победи подпухналостта и умората.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

5. Качество, а не количество

Когато феновете ѝ я попитаха от какво се състои рутинната ѝ грижа за кожата, Ева казва, че разчита на бързите неща и не прекалява с продуктите. Тя съветва всяка дама да избере до 3 от най-любимите ѝ козметики и да се придържа само към тях. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари