IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелания Тръмп, солеят ти отива!

28 август 2020 15 00

Първата дама ни показа какво е електрикова елегантност

БГНЕС

Мелания Тръмп отново събра погледите на американците с избора си на тоалет. Тя направи доста смел избор на рокля за нощта, в която съпругът й обяви, че отново ще се бори за президентския пост на САЩ. 

Придружавайки Доналд Тръмп, който прие номинацията на Републиканската партия от Белия дом, тя носеше модел на една от любимите си марки - Valentino. И то какъв - в електриковозелен цвят. 

Роклята тип солей, която е с тънък колан на кръста с цвят фуксия, е от пролетната колекция на модната къща. Тя струва 5 500 долара. 

"Електрикова елегантност", пишат модните експерти в социалните мрежи и отбелязват, че Мелания носи тоалет с такъв цвят за първи път откакто е първа дама. 

Визията на г-жа Тръмп допълват обувки на висок ток, които са със същия цвят като този на коланчето й. Те са на марката Manolo Blahnik.

Соелят, който е с дължина почти до кокалчетата, е модерен прочит на роклите, които нашите баби и майки са носили през 70-те и 80-те години. По-интересно е, че от едното рамо на тоалета пада ефирен шал. 

"Изборите на 3 ноември са най-важните избори в историята на САЩ", каза Доналд Тръмп, който на моменти стискаше здраво ръката на съпругата си. А със своето присъствие и по-нестандартна рокля, Мелания доказа за пореден път, че стои плътно до него и желае да бъде една по-различна първа дама. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари