IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джил Байдън показа на Мелания Тръмп как се прави!

5 ноември 2020 16 30

Съпругата на Джо Байдън с интересна маска

Снимка: БГНЕС

Надпреварата за Белия дом продължава вече трети ден. Джо Байдън и Доналд Тръмп се гонят в процентите, но засега кандидатът на демократите води. Американците може и да научат името на новия си президент чак в петък заради огромния брой гласуващи по пощата. И докато политическите анализатори са вперили поглед в статистиките, ние обръщаме малко повече внимание на модата. 

По време на предизборните кампании дамите до Байдън и Тръмп бяха в центъра на вниманието, що се отнася до избор на тоалет. Всяка една дреха и всеки аксесоар бяха щателно оценявани и бързо се разбираше откъде може да се сдобием с палтата, обувките и роклите на Джил Байдън и Мелания Тръмп. Въпреки че кампаниите приключиха, това не означава, че модните критици са в почивка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haceinstantes (@haceinstantesok) on

В деня на изборите двете семейства кандидати за Белия дом отново бяха в центъра на вниманието. Доналд и Мелания все още се подвизават във Вашингтон, откъдето и настоящият президент на САЩ даде изявление, което беше остро критикувано от медиите. В него той заяви победа, при положение че голяма част от щатите все още не бяха обявили края на преброяването на бюлетините. Мелания пък беше залята с негативни коментари в социалните мрежи, когато се появи да гласува без задължителната предпазна маска. 

От другата страна застанаха семейство Байдън. Джо реши да изчака достатъчно дълго преди първото си съобщение към нацията. Когато си осигури преднина, той заяви, че е уверен в своята победа. Малко прибързано изказване и от него, тъй като гласовете в решаващи щати все още се броят. Но хубавата новина е, че към Джил Байдън няма критики – нито от политически анализатори, нито от модни такива. 

Съпругата на Джо се появи на сцената, за да го подкрепи в деня на изборите. Те избраха щата Делауер, за да изразят надежда за победа и да кажат на публиката, че трябва да се преброи всеки един глас. И докато г-н Байдън се изразяваше с думи, то д-р Джил реши да го направи чрез предпазната си маска. Тя избра черен модел, на който бяха изписани думите „Дишай позитивно“ в цветовете на дъгата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Феновете веднага забелязаха съобщението и използваха социалните мрежи, за да изразят подкрепата си към бившата втора дама (Джо Байдън беше вицепрезидент при управлението на Барак Обама). Разбира се, Джил беше сравнена с Мелания и почитателите изтъкнаха как двете дами реагират различно на пандемията и правилата, свързани с нея. 

Това не е първият път, в който г-жа Байдън прави впечатление с тоалета си. През септември тя се появи със специални ботуши на Stuart Weitzman, на които беше изписана думата „Гласувай“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари