IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни находки: Звезди ни показват какво да носим през есента

8 октомври 2020 10 30

Ирина Шейк връща отново черното кожено сако

IStockphoto

Плетените рокли, черните кожени сака и по-широки панталони, се завръщат отново през сезон есен/зима 2020. Много известни лица, които ги обожават, ни дават вдъхновение за това как да ги носим и съчетаваме с някои други дрехи, обувки и аксесоари през този сезон. 

Прави впечатление, че в следващите месеци широките анцузи, които станаха най-предпочитани по време на пандемията и се свързват с така наречения „карантинен стил“, ще вървят с кубинки, шлифери и макси палта. От друга страна прекомерно големите и дълги суитшърти, също ще се търсят за носене с дънки, клинове и любимите ни бели маратонки. 

Ето няколко идеи за вашия есенен гардероб, получени от известни дами, отличаващи се със своя стил: 

1. Иванка Тръмп залага на комбинацията червено-бежово

Дъщерята на Доналд Тръмп изпраща своето момиче на училище с доста стилен есенен аутфит, който е на марката Gabriela Bearst. Той пасва идеално на цвета на косата ѝ. 

Иванка е избрала яркочервен официален панталон с ръб, който е съчетала с обувки на тънък ток. Блузката и палтото, което е с дължина малко под коляното, са в бежов цвят. 

Интересен е ефектът на палтото – подплатата му е червена, като на ръкавите и яката се вижда. 

2. Хейли Бийбър комбинира черно с цикламено

Съпругата на Джъстин Бийбър посети Милано, за да присъства на Седмицата на модата, нищо че дефилетата бяха онлайн. Моделът бе забелязан да напуска града в спортен аутфит в черно – широко долнище и по-къс топ, който се набира с връзка под гърдите. И двете са на марката Joah Brown. 

Акцент във визията на Хейли е цикламеното дълго сако на Balenciaga, което е доста по-голямо от нейния размер. 

На краката си Бийбър носи бели маратонки, а в едната ръка държи голям спортен сак в черно на Saint laurent.

3. Ирина Шейк с къс топ и кожено сако

По време на Миланската седмица на модата, Ирина Шейк бе забелязана на разходка из улиците на града с кожено сако с дължина под кръста, под което носи мръснобял топ по тялото, който е на марката Skims. 

Моделът е с панталон от тъмен деним, който е вкарала в своите лачени кожени кубинки. 

Под едната мишница Шейк държи кокетна чантичка в черно на Versache, която може да се носи и с официални костюми и рокли. 

4. Кендъл Дженър съчета плетена рокля с кубинки

Риалити звездата винаги е харесвала по-нестандартни рокли. Сега я виждаме с дълга рокля от разтеглива материя на марката Lemarie. 

Моделът, носен от представителката на клана Кардашян, е в тъмнокафяв цвят, с дължина под коляното. Той е с поло яка и прилепва плътно по извивките ѝ. 

Дженър носи кубинки на платформа на Prada, които се отличават с големите си катарами. Изчистената ѝ мини чантичка за рамо пък е на The Row. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Sm ( преди 3 години )
Явно нещо не разбирам в този живот, но единствено рандъм дамата, облегнала се на металния парапет, ме изкефи със стил.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар