IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С дизайнерско Valentino до магазина: Анджелина Джоли знае как!

23 септември 2020 16 30

Актрисата заведе децата на пазар

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли не е обикновена майка, тя е готина майка. Такава, която води децата си в магазина, позволявайки им да взимат всичко, което си харесват. Тя е от онези жени, които се обличат в модерни дрехи дори и за едно обикновено пазаруване. 

Актрисата и три от шестте ѝ деца бяха забелязани да пазаруват в известен супермаркет в Западен Холивуд. Джоли, Захара, Шайло и Вивиан спазваха всички мерки за сигурност, носейки предпазни маски, а един от придружителите им дори беше и с предпазни ръкавици. Анджелина заложи на изцяло черен тоалет и големи очила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angeljoliearg) on

Носителката на „Оскар“ избра да пазарува, носейки маска за 5 долара, която е популярна сред звездите през последните няколко месеца. Черната тениска и дългите ѝ дънки не бяха особено звездни, но това, което хвана окото на феновете, бяха дизайнерските артикули на модния гигант Valentino. 

Джоли се появи в супермаркета с бежови сандали на марката, комбинирайки ги с черна малка чанта с дълга дръжка. Само аксесоарът струва повече от 2000 долара, което може да ни се струва доста скъпо за едно обикновено пазаруване, но тук все пак говорим за Анджелина Джоли. Актрисата неведнъж е доказвала, че може да комбинира дизайнерски и съвсем обикновени артикули. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angeljoliearg) on

Наскоро звездата проговори за живота си по време на карантината и как изолацията се отразява на децата ѝ. Всичките ѝ шестима наследници прекарват голяма част от ежедневието си у дома, гледайки филми и похапвайки пуканки. Въпреки спокойствието у дома, Джоли признава, че се чувства по-добре сред хаоса и все още свиква с новия начин на живот. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари