IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обувки за 700 долара и рокля за...18 - просто Анджелина Джоли!

27 август 2020 10 30

Актрисата беше засечена да пазарува

Снимка: БГНЕС

Пандемията от коронавирус остави по-голямата част от дрехите ни в гардероба и така и не успяхме да се похвалим с новите си летни рокли. И тъй като вече започваме да мислим за есента, трябва да се снабдим и с нужните тоалети за сезона. Макар да е малко по-хладно, следващите няколко месеца също ни позволяват да облечем онези рокли, за които така трепетно чакаме.

Вземете пример от Анджелина Джоли. Актрисата беше забелязана да пазарува училищни принадлежности с една от своите дъщери. Визията на звездата, разбира се, беше без забележки и това, което е най-хубаво, е че и ние, обикновените хора, можем да се сдобием с нея. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STYLE ICON ANGELINA JOLIE ⭐ (@styleiconangelinajoliee) on

Джоли се появи в магазините с обикновена черна рокля с паднало рамо, която може да се поръча за 18 долара. Това, което обаче няма как да поръчаме от обикновен сайт, са обувките на звездата. Тя заложи на чехли от "Valentino", които са малко над 18 долара. За да бъдем по-точни, те струват 700 долара. И въпреки че в момента в Лос Анджелис е малко на 30 градуса, бившата съпруга на Брад Пит явно вече е навлязла в есенния сезон.

Разбира се, Джоли не забрави да сложи и защитната маска на лицето си, която беше в пълен унисон с роклята й. Засега не е ясно колко точно струва тя, но ако съдим от последните изяви на актрисата, маската ще е около 5 долара. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina jolie’s Closet (@styleangelinajolie) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари