IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли: Обожавам хаоса у дома

19 август 2020 17 20

Актрисата прекарва социалната изолация с шестте си деца

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли се чувства най-добре сред хаоса. 

Това твърдение направи самата тя преди дни, когато даде интервю за E!News. В момента актрисата промотира новия си филм „The One and Only Ivan“, който ще бъде пуснат в новата платформа Disney+. Освен за проекта, Джоли разкри и как прекарва изолацията заедно с шестте си деца.

Звездата отглежда 19-годишния Мадокс, 16-годишния Пакс, 15-годишната Захара, 14-годишната Шайло, която вече се подвизава под мъжкото име Джон, и близнаците Нокс и Вивиан, които са на 12 години. Три от децата са осиновени, а другите се раждат от връзката на Джоли с Брад Пит. Двамата вече са разведени и в момента водят борба за попечителство над наследниците си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_kids) on

„Никога не съм обичала спокойствието. Предпочитам хаоса“, казва Джоли пред E!News. Тя добавя, че вече е свикнала децата и домашните им любимци да прекъсват онлайн срещите ѝ. Първоначално това ѝ е пречело, но сега се забавлява със ситуацията вкъщи. Актрисата споделя, че децата много ѝ помагат и се грижат един за друг.

Дъщеря ѝ Захара е един от организаторите на групата и дори се справя с тази задача по-добре от майка си. Анджелина казва, че в момента се притеснява най-много за психическото състояние на децата си заради продължаващата пандемия от коронавирус. Според нея, случаите на домашно насилие към най-малките може да зачестят, защото децата нямат към кого да се обърнат за подкрепа. Преди те са разчитали на учителите си, но в момента училищата са затворени и това пречи за предотвратяването на подобни престъпления.

И макар да са едно от най-известните семейства в света, Джоли признава, че с децата ѝ са съвсем обикновени. Те обичат да обличат пижамите си, да си направят пуканки и да гледат филми цяла вечер. Най-вероятно съвсем скоро ще се насладят и на новия филм на актрисата „The One and Only Ivan“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Тя споделя, че проектът вече е завършен и смята, че хората ще се насладят на видяното. В лентата Анджелина си партнира с 10-годишната Бруклин Прайс. Филмът „The One and Only Ivan“ ще бъде пуснат в Disney+ на 21 август. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари