IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли свалила Брад Пит докато бил още с Анистън

3 август 2020 08 50

Двамата бяха сред най-харесваните двойки в Холивуд

Снимка: БГНЕС

Бранджелина бяха една от най-привлекателните двойки в Холивуд. Романът между двамата започна през 2005 г. по време на снимките на „Господин и госпожа Смит“, където те изпълниха главните роли. Първоначално Пит отрича, че между двамата има нещо, защото още е в брак с Дженифър Анистън. Но Джоли съвсем смело заяви, че те са се срещали още по време на снимките на продукцията.

Журналисти от Mirror се свързали с бившата охрана на Джоли, които потвърдили думите на актрисата. Оказва се, че именно те са предавали любовните писма между двамата.

„Те постоянно се смееха и флиртуваха един с друг. В общи линии се държаха като двама ученици, които безумно са се влюбили. Това бе така мило. Няколко пъти ги забелязах да се целуват между снимките. Признавам си честно, изобщо не се изненадах, когато разбрах, че се събират“, споделя един от охранителите пред изданието.

Според други източници, Джоли е направила първата непозволена крачка като няколко пъти по време на снимките била с нежно бельо, което очаровало Пит.
Двамата дълги години живеят без брак, но възпитават шест деца – три биологични и три осиновени. След бурния им развод техните отношения се изостриха, но вече като че ли се сприятеляват отново.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари